Обща информация

Почивка в Южна Италия, Виесте - скритото бижу на Адриатика, Пулия, 2024 г.

Страхотна комбинация от СПА хотел 4*, широк пясъчен плаж и старинно средиземноморско градче

Пулия или също така "Апулия", е регион в югоизточна Италия, известен още като „апенинската Калифорния“ заради своето необикновено очарование. Разкошът на дестинацията се дължи и на множеството културно-исторически монументи, запазени от римско време. Природата също е била щедра – спокойствието и почивката до маслиновите дръвчета, както и полъха на морския бриз, ще ви отнесат в страната на приказките.

Брегове й се мият от кристално чистите води на Йонийско и Адриатическо море. Пулия впечатлява своите посетители с вълшебната си атмосфера, жаркото слънце и прекрасните пясъчни плажове. Тя може да предложи на туристите много повече. Старинната архитектура и храмове, култура, местният диалект и начин на живот, музиката, религиозните празници и карнавали, традиционната средиземноморска кухня придават на района неустоимо очарование.
Пулия е разделена на шест провинции – Бари, Бриндизи, Фоджа, Лече, Таранто и Барлета-Андрия-Трани.

Бари е пристанищен и главен град на Пулия. В него се преплитат богата история и екзотика. От III-ти век пр.н.е градът е бил под римско влияние, заради своето стратегическо местоположение. Излазът на море превръща Бари в главен търговски център, като през миналите векове основните сделки са били с роби. През IX-ти век градът е основно средище на римските владетели, като едва през XIII-ти век се присъединява към кралство Неапол. Това райско кътче е претърпяло множество сътресения и опустошения, но те не са попречили днес то да е водеща туристическа дестинация.
Удивително място с много атракции и забележителности е град Лече. Той е познат в цял свят като „града на барока“. Един от най-посещаваните монументи е базиликата „Санта Кроче“, привличаща погледите с нестандартната си архитектура, проектирана като египетски кръст. Построена е през 1295 г. с отворен покрив. Интериорът на храма е величествен. В него се пазят останките на прочути светци.

Заповядайте в Пулия!

Резервация

Цени и условия


7 нощувки

Директен полет

Обогатен полупансион

май - сеп

Страхотна комбинация от СПА хотел 4*, широк пясъчен плаж и старинно средиземноморско градче

3112 наши клиенти пътуваха по тази програма от 2017г. до 2023г.

Предимства на програмата

  • От 2021 г. настаняването е в СПА хотел 4*, обграден от зеленина и само на 600 м. от най-близкия плаж с редовен шатъл до/от плажа!
  • Страхотна комбинация от широк и дълъг пясъчен плаж и невероятна средиземноморска атмосфера на старинното градче Виесте!
  • Възможност за посещение на 3 обекта на световното наследство на ЮНЕСКО - Матера, Алберобело и Монте Сант'Анджело.
  • Допълнителни екскурзии по желание до едни от най-живописните кътчета на южна Италия - Матера, Алберобело, островите Тремити, Монте Сант 'Анджело, крайбрежните пещери на Виесте и Матината
  • Опитен екскурзовод, който от 2017 г. насам е водил в Пулия над 2500 наши туристи.
  • Гарантирани дати на заминаване.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Над 85% от местата за пролетните и есенните дати са заети. При сегашните темпове на записвания очакваме всички дати да се запълнят до края на март. Ако желаете да посетите Пулия с нас през 2024 г., запишете се сега.

Хотел Delle More 4*, HB Цена на човек в двойна стая Наличност
Пролет 2024 г.
18.05. - 25.05. 1239 лв. няма места
25.05. - 01.06. 1259 лв. няма места
01.06. - 08.06. 1279 лв. няма места
08.06. - 15.06. 1319 лв. няма места
15.06. - 22.06. 1359 лв. няма места
22.06. - 29.06. 1399 лв. няма места
29.06. - 06.07. 1469 лв. последни места
06.07. - 13.07. 1469 лв. няма места
Есен 2024 г.
24.08. - 31.08. 1599 лв. - 1 място последни места
31.08. - 07.09. 1459 лв. няма места
07.09. - 14.09. 1329 лв. - 1 място последни места
14.09. - 21.09. 1299 лв. няма места
21.09. - 28.09. 1299 лв. - 1 място освободени места
28.09. - 05.10. 1299 лв. последни места
* Програмата се провежда при минимум 30 записани пътуващи.

Цената включва:

  • Самолетен билет за директен полет София - Бари - София на авиокомпания Wizz Air с включени летищни такси, ръчен и чекиран багаж до 20 кг.
  • Трансфер летище - хотел - летище.
  • 7 нощувки на база обогатен полупансион (закуска и вечеря с включени 1/4 л. вино и 1/2 л. вода по време на вечерята) в стандартни стаи в хотел Delle More 4* в Пулия.
  • Чадъри и шезлонги на плажа (при наличност) – от 18.05. до 30.09.
  • Водач на български език по време на целия престой.
  • Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина" от ЕВРОИНС с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR и покритие Covid-19.

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии.
  • Разходи от личен характер.
  • Туристическа такса: 4 € на ден на човек. Заплаща се на рецепцията в хотела.
  • Входни такси за музеи, обекти и други прояви по време на екскурзиите, посещавани по желание.
  • Бакшиш за шофьор и екскурзовод (2 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място в брой).
  • Горивна такса - обявява се 21 дни преди полета, в случай че бъде начислена от авиокомпанията.
  • Препоръчваме ви застраховка "Отмяна на пътуване" - сключва се в деня на подписване на договора и заплащане на депозит.

Отстъпки:

  • Допълнително легло в двойна стая: 30 лв.от пакетната цена.
  • Дете от 2 г. до 7.99 г., настанено с двама пълноплащащи възрастни: 200 лв. от пакетната цена.

Доплащания:

  • Единична стая: 280 лв. Поради високата заетост на хотела единичната стая ще бъде на заявка потвърждение! Единичните стаи са без балкон!
  • Изглед море: 200 лв. на човек в двойна стая за целия престой.
  • Бакшиш за шофьор и екскурзовод (2 EUR на турист на ден - заплаща се задължително на място в брой).
  • Застраховка за възрастни от 70 до 75 г.: 5 лв. за 8 дни; от 76 г. нагоре: 25 лв. за 8 дни.

Препоръчваме допълнителните услуги и доплащания да се заявяват при сключване на договор, тъй като на по-късен етап е възможно да не могат да бъдат потвърдени.

Допълнителни екскурзии:

Допълнителните екскурзии трябва да бъдат заявени и заплатени не по-късно от 45 дни преди датата на заминаване.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

София - Бари - Виесте

Отпътуване от Терминал 1 на летище София с директен полет на авиокомпания Wizz Аir. Кацане на летището в Бари.

Трансфер до хотела. Настаняване. Студена вечеря. Нощувка.
2

Виесте

Закуска. Информационна среща с представителя и свободно време.
Вечеря. Нощувка.
3

Виесте - Матината

Закуска. Свободно време или възможност за полудневна екскурзия „Крайбрежните пещери на Виесте” - разходка из чудноватите галерии и арки на морските пещери на Виесте. Пещерите на Виесте се простират по южното крайбрежие от Виесте до Матината. Всяка от пещерите си има име, а с него и история, разказвана от водачите по време на пътуванията до красивите скални образувания.

Вечеря. Нощувка.
4

Алберобело

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Алберобело.

Пешеходна разходка в града на трулите – Алберобело. Трулите са специфични постройки, наследили праисторическа строителна традиция. Състоят се от цилиндрична основа със стени, дебели до 1 м., и конусовиден покрив от варовикови плочи на няколко пласта. Макар че са градени без всякаква спойка, те са оцелели и до днес. Най-изумителен е градският музей „Територио“, който е съставен от 10 трули, обединени в едно и представя историята на трулите и техните обитатели. Катедралата на градчето е посветена на светците Козма и Дамян и се отличава с неокласическата си фасада от 18 век. В близост до главния площад се намира църквата „Санта Лучия“ от началото на 19-ти век.

Входна такса за Музея на трулите в Алберобело: 3 EUR.

Вечеря. Нощувка.
5

Островите Тремити

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Тремити.

Островният архипелаг Тремити, често е наричан перлата на Адриатическо море. Той се състои от няколко островни образувания, които включват Сан Домино, Сан Никола и Капрара. Сан Домино е най-големият от всички и най-развитият. Той е известен още като „зелената перла“ със своята буйна растителност и зелен цвят. Ще имате възможност да се насладите на спиращи дъха гледки, романтични заливи и пещери.

Вечеря. Нощувка.
6

Монте Сант’Анджело

Закуска. Свободно време или възможност за полудневна екскурзия до Монте Сант’Анджело. Разходката до Монте Сант’Анджело включва разглеждане на историческите забележителности, сред които фигуриращото в списъка на ЮНЕСКО - светилище на Свети Архангел Михаил от 13-ти век.

Вечеря. Нощувка.
7

Матера

Закуска. Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до Матера.

Отпътуване за Матера. Матера е обект от световно значение под закрилата на ЮНЕСКО. Началото си води от времето на палеолита, когато първите му обитатели заселват естествените пещери в каньона на река Гравина. Векове наред разширяват жилищата си т. нар. „саси“ като дълбаят навътре в скалата или изграждат каменни предверия за стъпаловидно разположените си убежища. Условията на живот в сасите не се променят, докато в началото на 50-те години на 20-ти век италиански интелектуалци апелират за правителствена намеса. С държавно финансиране на живеещите в пещерите са предоставени съвременни жилища. Античната част на града остава необитаема и хората я наричат Мъртвия град. „Мъртвият“ период продължава докато киното не започва да се интересува от Матера. Днес изоставените някога саси заживяват отново като магазини, ресторанти, енотеки, дори и като луксозни хотели. Пешеходна разходка в историческия център.

Вечеря. Нощувка.
8

Виесте – Бари – София

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Бари и пешеходна обиколка в стария град.

Трансфер до летището. Отпътуване за България с редовен полет на Wizz Air.

Допълнителна информация:

Информация за полетите

2023
Полет № Излита/Каца
София [SOF] - Бари [BRI]
W6 4361 19:50 – 20:20
Бари [BRI] - София [SOF]
W6 4362 20:55 – 23:10

Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.

Моля да имате предвид, че дори да има обявено закъснение на полета, това няма отношение към
часа на чекиране. Т.е. вие трябва да бъдете на летището в посочения в програмата час.

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0887 220 661, 02 940 11 00, 0884 866 024, 02 940 11 11 или Резервирай онлайн.

За хотела

Екскурзии

Оценка от наши клиенти, пътували по програмата (198 оценки)

4.3

Програмата като цяло

4.7

Представителя на Профи Турс

4.3

Допълнителните екскурзии

4.3

Трансферите и автобусите

4.4

Полетите

Оценка за Grand Hotel dei Cavalieri 4* (37 оценки)

4.6

Хотела/хотелите като цяло

4.6

Съотношение качество/цена

3.8

Местоположение

4.6

Персонал/обслужване

4.5

Стаи/настаняване

4.2

Храна

Оценка за Delle More hotel 4* (111 оценки)

4.3

Хотела/хотелите като цяло

4.4

Съотношение качество/цена

3.9

Местоположение

4.4

Персонал/обслужване

4.4

Стаи/настаняване

4.4

Храна

Оценка за Conchiglia Azzurra 4* (51 оценки)

3.5

Хотела/хотелите като цяло

3.5

Съотношение качество/цена

4.3

Местоположение

4.3

Персонал/обслужване

3.6

Стаи/настаняване

2.8

Храна

Отзиви от наши клиенти, пътували по програмата (88)

 

12 септември 2023

Кремена Дееничина

Със страхотни впечатления съм от представителя на Профи Турс Гергана Христова- отличен водач и прекрасен човек!!! Екскурзията, на която ходих също беше много интересна и запомняща се.

Delle More hotel 4*

Хотелът беше много добър. Наличието на 25 м. басейн е много голям плюс за мен. Стаите са просторни и приятно обзаведени, а персоналът беше много отзивчив и любезен.

Препоръчвам на всеки, който не е ходил по тези места да се включи, няма да съжалява.

 

28 май 2023

Весела Динолова

Невероятно хубава почивка! Много благодарим за прекрасната организация, за професионализма и отношението на Гери (дъщеря ми само за нея говори и как щяло да ѝ бъде мъчно дълго време). С удоволствие бихме отишли отново! Всички екскурзии, на които отидохме, бяха направо вълшебни, въпреки продължителното пътуване и в двете посоки - абсолютно си заслужаваше изминатия път.

Delle More hotel 4*

Хотелът беше повече от прекрасен - ежедневно почистване, приказна храна (при това обилна!), внимателно обслужване - никой не се скъпи на вино или вода, супер впечатлени сме, благодарим от сърце!

Специални поздрави за Гери от Вики :)

 

05 октомври 2023

Мариана Вълчанова

Благодаря на Гери Христова - перфектна във всяко отношение. Благодаря и на организаторите. Всичко беше прекрасно!

Delle More hotel 4*

Без забележки.

 

18 септември 2023

Красимир Кръстев

Гергана е страхотен професионалист в работата си ,всичко бе на ниво ,хотел,обслужване,трансфери,екскурзии, за което много ви Благодаря

Delle More hotel 4*

 

17 септември 2023

Борислав Василев

Благодаря Ви!🇮🇹❤️🇧🇬😊

Delle More hotel 4*

Чудесен хотел, на чудесно място, близо до морето, старият град и магазините!

Много работа Ви пожелавам!😊 Сигурен съм, че ще я имате....

 

11 септември 2023

Цецка Такова

Всичко беше перфектно.Но искам специално да наблегна на представителя на Профи Турс-Гергана Христова.Пътувала съм с мн.други тур-оператори и екскурзоводи,но Гери надминава всички.Изключителен професионалист,който си върши работата с душа и сърце.В днешно време човек може с един клик в интернет да научи всичко за посещаваните места.Но в чужбина му е нужно повече от това,сигурност и спокойствие.Такава сигурност почуствах с Гери.Отношението и към туристите беше безупречно.Винаги усмихната,любезна и 24ч в наша услуга.Заслужава голямо поощрение от Ваша страна!

Delle More hotel 4*

Идеален за почивка.Храна,чистота,обслужване,плаж.Но за допълнителните екскурзии-Матера и Алберобело,и летище-твърде далеч.На повече от 4 часа път в посока.

 

17 юли 2023

Калина Тенева

Представителният е изключително еродиран човек, голям професионалист. Благодарение на нея усетихме истински атмосферата и се потопихме в екскурзията! Изключително сме благодарни и силно препоръчвам на всеки!

Delle More hotel 4*

Много отзивчив персонал. Удобна локация, чисто, хубава храна.

 

11 юни 2023

Цецка Върбанова

Всичко беше перфектно! Благодаря ви!

Delle More hotel 4*

Невероятен! Храна перфектна!

Отново ще пътуваме с вас! Ще се върнем във Виесте!

 

06 юни 2023

Мая Стругарова-Угринова

Адмирации и благодарности за Гергана Христова - отлично представяне!

Delle More hotel 4*

Много добър хотел,добре поддържан. Персоналът е вежлив и експедитивен. Голям плюс са шатълите.

 

05 октомври 2023

Красимира Цекова

Бих искала да изкажа благодарност за екскурзовода Гергана. Изключително търпелива и всеотдайна в работата си. По отношение на допълнителните екскурзии бих препоръчала да се направи една нощувка в Бари и по този начин дългите екскурззи до Алберобело и Матера биха се осъществили по-приятно. Пътуването от Виесте до тези дестинации е доста продължително, и т.к. пътят е със завои го прави и неприятно. Полудневните екскурззи и с автобус и с корабче са прекрасни.

Delle More hotel 4*

Хотелът е с приятна гледка. Стаите са просторни. Хигиената е отлична. Липсата на транспорт до плаж или център от 12-15 часа е неудобство, но не е фатално. Храната е достатъчно, за съжаление на вечеря не всичко е приготвено вкусно, но т.к. има 4 ястия, няма как да останеш гладен.

 

26 юни 2023

Мариела Димчева

Препоръки: - ако може да предвидите целодневно посещение на Бари. Така в последния ден е малко. Необходимо е и бързо да се придвижим за чекиране на летището. Вчера 2 часа бяхме на безкрайни опашки. От паспортен контрол веднага се включихме към зачналия бординг. - ако може фирмата, осигуряваща автобуса за трансфер да го подмени с по-нова. Този миришеше на влага и мухъл, и бръмчеше шумно в салона. Автобусът беше същия и миналата година. Предвид дългите пътувания мисля,че ще е по-добре. Базилио е отличен шофьор и любезен. Гери е опитен и любезен водач на групата. Благодаря Ви!

Delle More hotel 4*

Като цяло е добре, има малко понижаване в количеството на храната в сравнение с миналата година. Салатата беше на блок маса. Тази година една купа на маса, без значение колко човека са на нея. Хигиената и обслужването са отлични.Осигурения транспорт до плажа и възможността за ползване на чадър и шезлонг са голям плюс.

Благодаря Ви!

 

11 юни 2023

Костадин Тренев

Обмисляме догодина да е повторим заради всичко споменато отгоре и то в точния ред!😁

Delle More hotel 4*

Добро местоположение, отлична храна, отзивчив персонал.

 

04 юни 2023

Петя Василева

Отлично представяне!

Delle More hotel 4*

 

10 юли 2023

МАРИЕЛА МАРЧЕВА

Екскурзоводът, храната, хотелът и разположението му са отлични.Необходимо е да ни предостявате писменна информация за доплащане на по-добри стаи в хотела.Две от екскурзиите са много отдалечени.Проблемите с полетите се създават от италианските наземни служби на летището в Бари.

Delle More hotel 4*

 

03 юли 2023

Иван Иванов

Много добра организация ,хотел ,курорт.Малко е отдалечено за екскурзии,но си заслужава да се види.

Delle More hotel 4*

 

26 юни 2023

Станиела Петрова

Гергана се справи чудесно. Ерудирана и винаги на разположение за допълнителна информация. Допълнителните екскурзии бяха добре организирани. Единственият недостатък е дългото пътуване и малкото останало свободно време.При италиянците липсва напрежение, така ,че организацията на място беше много добра.

Delle More hotel 4*

Не се ползва басейна от 12.30 до 15 ч. а и слизането до плажа в този диапазон също е невазможно поради дълга обедна почивка.

Шатъла до Виесте би могъл да тръгва в по - ранен час ,а не когато започва вечерята.

 

11 юни 2023

Вишна Мачуклийска

Автобусът беше малко старичък , с много високи стъпала, но шофьорът беше на ниво и заслужава да управлява новичък автобус!

Delle More hotel 4*

Много чистичък , нямам забележки !

 

09 юни 2023

Диана Великова

Много е времето за пътуване между Бари и Виесте и съответно за екскурзиите до Матера и Алберобело Иначе всичко е ок А Гергана е супер!

Delle More hotel 4*

 

28 май 2023

Кремена Скляр

Може екскурзиите до по далече да се правят от Бари ще е с повече желаещи много е дълга иначе . Гери е много внимателна и чудесен екскурзовод. Много сме доволни от всичко. Благодаря за прекрасните спомени ❤️

Delle More hotel 4*

Много са любезни.

Благодаря. Поздрави за Гери. Бъдете здрави. 🍀

 

03 октомври 2023

Валерия Жекова

Виесте е прекрасно градче, но е далеч от Бари, Матера и Алберобело. Би било много по-добре, ако са направят 2 нощувки в Бари и 5 нощувки във Виесте. Качеството и разнообразието на храната не оправда очакванията ни. Изключително доволни сме от Гергана - компетентна, мила, сърдечна, винаги готова да помогне. Удоволствие беше да слушаме разказите и и да общуваме с нея.

Delle More hotel 4*

 

27 септември 2023

Светла Тодорова

Организацията беше отлична.Може да се помисли върху дългите преходи с автобус.

Delle More hotel 4*

 

25 септември 2023

Калин Стануков

Представителят Гергана Христова е отличен екскурзовод и организатор. Матера и Алберобело са много отдалечени. Може да се помисли за вариант за повече време в Бари. Като цяло сме изключително доволни от екскурзията, като място, познания и изживявания!

Delle More hotel 4*

 

11 септември 2023

Биляна Димитрова

За екскурзоводката Гери само суперлативи. Голям професионалист и организатор. С индивидуално отношение към всеки турист, дори и към най-малките, какъвто е нашият внук Ники. Всички възникнали непредвидени ситуации разрешава бързо и точно така че туриста да не изпитва неудобство. Усмихната и лъчезарна, с топло човешко отношение към всеки. Единствената ми препоръка е, че екскурзията в Бари, часове преди полета, е ненужна.

Delle More hotel 4*

Хотела е на много хубаво място. Стаите са достатъчно големи. Чисто е. Адмирации за персонала в ресторанта. Храната е много вкусна и разнообразна. Служителите на рецепцията са задоволително любезни. Усетих, че предпочитат италианците пред другите гости. Единствения път до плажа е със шатъл или по пътя, където минават автомобили. Нямаше никаква маслинова горичка по която да се отива до плажа, както е в описанието на вашия сайт. Шофьорите на микробуса, не извозват семейства с малки деца с предимство. На няколко пъти ни се случваше, да качват кучета с предимство, а малки деца и семействата да бъдат принуждавани да чакат на слънце следващия шатъл.

 

13 юли 2023

Валентина Ананиева

Гергана Христова е прекрасен професионалист и винаги на разположение на гостите.

 

11 юни 2023

Симеон Янков

Много добра организация, особено диференцираните вечери, дано навсякъде да са така, защото преди години не бяха така. Сменихте ли хотелът по Амалфийското крайбрежие? Въпрос с мисъл за 2024 г.

Delle More hotel 4*

Професиализмът си личи! Успехи!

 

29 май 2023

Вяра Казакова

Никъде в програмата не е записано времетраенето на трансфера летище-хотел, което се оказа твъъъърде дълго. Трябва да описвате, че този път ще се минава на всички екскурзии обратно. Може би трябва да помислите за друг хотел, в който да е ситуирана програмата, за да се избегне това губене на време в път! Като цяло мястото на настаняване, чудесния хотел и персонала му, Гери компенсираха далечната дестинация!

Delle More hotel 4*

Чудесен хотел, качествена храна, изключително любезен персонал!

 

28 май 2023

Василена Костова

За почивка мястото е прекрасно,но за отправна точка за Матера и Алберобело и Бари е трудно изпълнимо физически

Delle More hotel 4*

Чудесен избор за почивка месец май

 

14 юни 2023

Ваня Божинова

Професионалист и отличен екскурзовод в лицето на Гергана.Професионалист и отличен шофьор в лицето на Базилио.Много добри екскурзии. Единствен недостатък-тежък ,продължителен път с автобус по многобройни завои,а не предоставяте предварителна информация и има хора,които трудно понасят такова трасе.Наложи се прием на съответни медикаменти,а някои не посетиха екскурзиите по тази причина.

Delle More hotel 4*

Трудно пешеходно разстояние до плажа и морето.

 

30 май 2023

Нина Чалъкова

Хотелът е на три часа път от летището и на 4 часа път от екскурзиите до Матера и Алберобело. Една екскурзия отнема по 8 часа в двете посоки и това е причината да се откажем от Матера. Ако хотелът е в Бари би било по-удобно. Информация за отдалечеността на хотела от летището нямаше при нито в началото обявено, нито в програмата - разбрахме го на летището час от представителя- разочароващо, моля давайте по-детайлна информация по-рано, особено при записване на екскурзии още от България, без да се знае, че пътят до тях е 8 часа.

Delle More hotel 4*

на рецепция не говореха английски, само италиански, това затрудни комуникацията

 

01 юли 2022

БОЖИДАР ВЕЛЬОВ

Страхотно преживяване.Организация екскурзии повече от отлично.Страхотен гид АДМИРАЦИ.Тя е уникален човек.

Delle More hotel 4*

Шест от шест

Благодарим ви.

 

08 юли 2022

АНКА ПЕТРОВА

Екскурзоводката, Гери Христова е отличен гид - търпелива, тактична, с много познания, добър изказ, самоотвержена, изключително добре организирана, комуникативна, работеща много добре с различните групички в рамките на една екскурзия. Адмирации! Служителите в офиса, също са много добре подготвени. ⁹

Delle More hotel 4*

Много добро обслужване и от сервитьорите и от шофьорите на шатълите.

 

08 юли 2022

НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ

Страхотен представител в лицето на Гери. Винаги усмихната, предостави ни необходимата информация, помагаше за всичко. Даваме ниски оценките на трансфера и полетите, защото връщането беше много изморително. Почти цяла вечер не бяхме спали.

Delle More hotel 4*

Чудесен хотел. За достъп до плажа и центъра е необходимо да се ползват бусчета. Храната е супер, но на нас ни липсваше разнообразие при салатите.

Благодаря на целия екип. Страхотни професионалисти. Бихме пътували пак с вас.

 

17 юни 2022

Галя Макавеева

Всичко беше на ниво,а Гергана е просто прекрасна. Адмирации на целия Ви екип.Чудесна организация.Никакви проблеми.Много вълнуващи преживявания.

Delle More hotel 4*

Нямам забележки относно хотела.Персонала са мили и вежливи хора.Нивото на обслужване е добро.

 

10 юни 2022

Емилия Петрова

Гери си свърши работата. Организацията на място без забележки. По подробна инф. за екскурзиите, някой бяха тежки, много пътуване,за нищо.

Delle More hotel 4*

Отличен, близо до плажа, удобни шатъли, но отдалечен за екскурзиии и от летище. Би могло да се помисли за др. вариант. Да станем в 01.30 мин., да пътуваме 4 ч. за ранен полет? Не е О. К.

 

05 юни 2022

Красимир Йорданов Гюров

Възхитен съм от представителката на Профи Турс- Гергана,от храната и обслужването в Delle More hotel 4*.Такава организация, компетентност, всеотдайност и отговорност в работата си, каквато показа Гергана, не сме срещали с годеницата ми, в досегашните си почивки зад граница.Благодария и на нея, и на вас,за чудесното прекарване в Италия. Храната в хотела надхвърли очакванията ми, както като качество, така и като количество.Хигиената и реда в хотела, шатълите до плажа и града, безплатните чадъри и шезлонги на плажа, допълниха задоволството ни от тази почивка. Благодаря!

Delle More hotel 4*

Нямам забележки, а само суперлативи. Храната беше много вкусна, заленчуците бяха от градините на хотела. Купихме си от рецепцията и чудесен зехтин, собствено производство.

 

03 юни 2022

ИВАНКА АНДОНОВА

Гери е голям професионалист. Раздава се на 100% за групата. Хубаво ще бъде да има екскурзии и до Бари.

Delle More hotel 4*

Много хубава храна, отлично обслужване.

 

04 октомври 2021

ЮЛИЯ СЕРКЕДЖИЕВА

Програмата и изпълнението й бяха много добри, а представителката на Профи Турс Гергана заслужава поздравления за професионалното и загрижено към клиентите отношение.

Delle More hotel 4*

Добър хотел, малко не му достига за 4-те звезди, които има.

Останах много доволна от възможността да се включа в тази програма. Благодаря.

 

08 септември 2021

ЗОЯ ДИМИТРОВА

Да има информация в програмата за разстоянията до градовете за допълнителните екскурзии. Благодарим на Гергана - отличен екскурзовод,компетентна, отзивчива,чудесен организатор.

Delle More hotel 4*

Хубав хотел, добро обслужване,отлична храна.

 

01 юли 2022

АСЯ ПЕШЕВА

Здравейте! Организацията беше перфектна. Благодарности на целия екип и най-вече на Гери!

Delle More hotel 4*

 

17 юни 2022

Радослав Джамбазов

Представителят на място и шофьорът бяха разкошни но автобусите показаха дефекти (липса на климатик в единия а след смяната на автобуса- прегряване, проблем с термостата на втория). Замяната на автобусите в съчетание с ветровитото време не позволи пренареждане на допълнителните екскурзии. При нас съвпаднаха в един ден екскурзията с корабче до архипелага и тази с автобус, предварително заявена в София.

Delle More hotel 4*

 

13 юни 2022

Верка Стойчева

Бих искала да Ви Благодаря! Единствения проблем са автобусите с които се извършват трансферите и екскурзиите. Недопустимо е да се ползва този остарял автопарк на този терен, тези разстояния и тези температури.Трябва да благодарим, че ни се падна опитен шофьор.

Delle More hotel 4*

 

10 юни 2022

Юлияна Николаева Христова

Отлична оценка за представителя и организацията. Само екскурзията до Алберобело не е добре организирана Много продължително пътуване с повредена климатизация в рейса. В Алберобело престой по обедно време при температура над 40 градуса

Delle More hotel 4*

Отлична храна,чудесно обслужване

 

03 юни 2022

МАРИЕТА АТАНАСОВА ШУБАРОВА-РАЙКОВА

Delle More hotel 4*

Хотела е добър за почивка, но прекалено отдалечен от забележителностите.

 

03 юни 2022

ОРЛИН ПЕТРУНОВ

Здравейте. Относно доп. екскурзии тази, която беше до двете градчета е излишна. Нищо забележително. Препоръчвам поне една нощувка в района на Бари и провеждане на двете екскурзии. Иначе е много път, близо 8 ч. в двете посоки. Иначе Гери е супер.

Delle More hotel 4*

Много добър. Персонала е изключително любезен. Храната е супер.

 

27 май 2022

Петрана Стойчева

Представителя на Профитурс- Гергана Христова бе на много високо ниво по отношение на компетентност, отзивчивост, коректност, организираност и винаги на разположение.Мога да дам само отлична оценка. По отношение на допълнителните екскурзии мисля, че трябва предварително да се пояснява за разстоянието. Екскурзията в Алберобелло беше много интересна, но пътуването изморително. Полетите са много неудобни и развалят общото впечатление заради неудобните часове. Трансфера до виесте беше доста изморителен.

Delle More hotel 4*

Хотелът беше добър, но малко неудобен за плаж. Персоналът беше много приятен и услужлив, но комуникацията с повечето е трудна. Стаите са тесни за трима. Храната беше много добра- разнообразна и обилна. Водата и виното бяха предостатъчно. Вечерята предостави възможност да се запознаем с разнообразието на италианската кухня.

 

27 септември 2021

Стела Дончева Василева

Delle More hotel 4*

 

27 септември 2021

МАРИЯНА ДИМИТРОВА

Delle More hotel 4*

За 4звезди като лукс - не отговаря.Няма вечерни забавления, както в други хотели. Обслужването в ресторанта и храната са на високо ниво.

 

21 септември 2021

РУМЯНА ИЛИЕВА МИТОВСКА

Delle More hotel 4*

Съотношението цена/качество беше добре.Вярна е,че бяхме в Италия,но все пак на мен лично консумацията по две пасти всяка вечер ми дойде в повече.Но това е мое мнение,не ангажирам никого с него. Настаняването, вечерта на пристигането беше много експедитивно и добре организирано от Гергана.Адмирации за нея.

 

20 септември 2021

Мария Дюлгерова

Всичко беше много добре организирано. Водачката ни Гергана беше перфектна.

Delle More hotel 4*

 

19 септември 2021

РЕНИ КАЛФИН

Представителят на Профи Турс г-жа Гергана Христова прекрасно свърши своята работа, благодарности

Delle More hotel 4*

 

12 септември 2021

Евгения Делчева

Хотелът и Виесте са твърде отдалечени и се налага всекидневно пътуване с много планински завои на около 300-400 километра в едната посока. Би трябвало да се договори по-близък хотел до Бари и до Матера и Алберобело.

Delle More hotel 4*

Хотелът е добър, но много отдалечен от другите обекти за посещение.

 

08 септември 2021

РУМЯНА ИГНАТОВА

Повече време за обиколка в гр. Бари, екскурзиите в Алберобело и Матера е по-добре да се организират, ако мястото на хотела е в околностите на Бари, така ще има повече време за разглеждане, и по-малко път. Но Монте Сант Анджело, морските екскурзии, особено островите Тремити бяха с една дума - уникални!

Delle More hotel 4*

 

08 септември 2021

Даниела Гинчева

Много сме доволни от екскурзията. Гери е отличен екскурзовод, много мила, учтива и обгражда всички туристи. За нас беше удоволствие тя да е нашият гид. Хотелът също беше хубав, включително и храната. Неудобство беше, че шателите возеха до центъра на Виесте само вечер и трябваше да се съобразяваме с работното им време. Като недостатък на програмата бих посочила твърде голямата отдалеченост на хотела, в който отседнахме спрямо градовете, които посещавахме в програмата. Налагаше се да пътуваме по 8 часа всеки ден, което значително намаляване времето за престой в крайната дестинация. Напр. 2 часа в Матера бяха недостатъчни за разглеждане на града. Бих препоръчал разделяне на програмата на 2 части, като се отседне напр. в Бари за 4 дни и 3 дни във Виесте. Това ще даде много повече спокойствие и свободно време.

Delle More hotel 4*

 

08 септември 2021

Славейка Панчова

Гери е отличен организатор,с лекота се справя с възникнали проблеми, компетентна, ерудирана личност и винаги лъчезарна.

Delle More hotel 4*

 

08 септември 2021

ВАЛЯ ЦВЕТКОВА

Много дълго и продължително е пътуването до Алберобело и Матера. Предложение: Две нощувки в Бари с трансфери за посочените две екскурзии и 5 нощувки в гр. Виесте.

Delle More hotel 4*

Препоръка: предвид отдалечеността на хотела от плажа и централната градска част шатъл бусовете да бъдат за по-продължителен интервал от време през деня.

 

14 октомври 2019

РУМЯНА СТАНОЕВА

Благодарна съм на Ива, която беше учтива, компетентна, много приятна и отзивчива, точна, изчерпателна и въобще каквато трябваше да бъде. Навсякъде, където отивахме, местните хора, свързани с нашето пребиваване, я познаваха и бяха подчертано отзивчиви и дружелюбни. На нея се дължи, до голяма степен, чудесното ни прекарване в слънчева Южна Италия. Доволна съм от почивката си и бих препоръчала на приятели да ползват офертите ви. Всъщност, сестра ми се е свързала с вас и ще ме последва при първа възможност. Благодаря на целия ви екип за коректността и грижата.

Conchiglia Azzurra 4*

Бих препоръчала на прозорците на баните (задължително) и стаите (много препоръчително) в хотела да бъдат поставени мрежи, тъй като нямаше как да стоим постоянно на затворени прозорци, а имаше много насекоми, особено комари. Стаите бяха чисти и, нямам забележки за хигиената в хотела, а персоналът беше много учтив и отзивчив. Хората се стараеха да ни осигурят добри условия за почивка. Локацията е идеална- до плажа и на пешеходно разстояние от центъра на курорта. Закуските бяха много добри. Храната за вечеря беше достатъчна, като цяло добре приготвена и въпреки че имам някои забележки в това отношение, смятам, че съм получила това, за което съм платила.

 

14 октомври 2019

Димитрина Стефанова

Мястото е прекрасно, полетът е в много удобни часове. Бихме желали да получаваме повече информация за мястото и държавата, в които се намираме от представителя, извън часовете на допълнителните екскурзии.Т.е.дори и да не сме записани на екскурзия, да имаме време (или по време на трансфера) в което да получим основна обща информация за мястото, хората, храната и всичко важно и интересно.

Conchiglia Azzurra 4*

Хотелът се намира буквално на метри от плажа, което е огромно предимство. Персоналът са невероятно учтиви и любезни. Храната е хубава,не е прекалено пищна и богата, но е вкусна - напълно достатъчо. Навсякъде е чисто и е обзаведено с вкус. Стаите имат един огромен недостатък - повечето нямат прозорци.Т.е. стаята няма как да бъде проветрявана, ако хората не са в нея. А няколкото стаи, които пък имат малки прозорчета на банта, нямат комарници, така че дори и да се проветри, в стаите влизат комари. Иначе всичко останало е на ниво.

 

01 октомври 2019

НИНА ВЪЛОВА

Изказвам голяма благодарност на представителя на фирмата Ива Докова за старанието и да превърне престоя ни в Пулия една хубава приказка. Успяхме да видим всичко включено в програмата.

Conchiglia Azzurra 4*

 

01 октомври 2019

Валентина Григорова

Представителят на Профи-турс,Ива,беше отзивчива и готова да отговори и помогне ва всеки от групата, макар че спазвше дистанция и не се натрапваше с прекалена близост или любезност. Би могла малко повече да разшири беседите си за Пулия и местата, които се посещават по време на екскурзиите. Допълнителните екскурзии бяха добре организирани,но продължителността на свободното време би могла да се оптимизира: например, в Лече и Арбелобело би могло да е по-кратко от 2 ч, а в Локоротондо - повече ог 1/2 ч.

Conchiglia Azzurra 4*

Местоположението на хотела беше добро, съвсем близо до плажа с прекрасно море и плаж, поддържаше се чисто, кърпите се сменяха всеки ден, но персоналът не беше особено учтив, почти не говореше английски. Тъй като хотелът е едноетажен, стаите, които всичките са без балкони, а с прозорци към една доста шумна улица,не е удачно. Нещо повече, на част от групата в началото ни бяха дадени стаи на нивото на улицата, дори без прозорци, които след нашия протест, с помощта на Ива, бяха сменени с такива на етажа. Храната за вечеря беше по меню, не особено вкусна, което не е типично за тази област, доста оскъдна (особено за мъжете)и се поднасяше с темпото на обслужването в лош български ресторант.

 

23 септември 2019

Нели Павлова

Да се съчетават екскурзиите в едната посока,примерно Матера и Алберобело може да са в един ден.

Conchiglia Azzurra 4*

 

18 септември 2019

Звездомир Драгански

Ива се държеше много спокойно, коректно и отговорно, помагаше ни винаги, когато се налагаше. Екскурзиите и почивката бяха добре организирани и нямахме никакви проблеми.

Conchiglia Azzurra 4*

Хотелът беше чист, персоналът вършеше работата си без да се натрапва. Хотелът е ,, на една крачка" от плажа. Храната беше добре приготвена, но поради националните ни предпочитания не се възприемаше добре от почиващите. Бих препоръчал да се договаря храна, която е по-близо до нашите вкусови предпочитания.

 

14 септември 2019

Огнян Куйлеков

Conchiglia Azzurra 4*

Закуската е на необходимото ниво за разлика от вечерята, която се провежда при лоша организация.Вечерята е еднообразна и невинаги с добро качество. Гладни не сме останали, но всичко това трябва да се промени за следващите Ви туристи.

 

11 септември 2019

Милкана Ванкова

Ива Докова беше внимателна, отзивчива и се стараеше да ни покаже повече неща. Може би следва да се помисли дали екскурзиите да са целодневни. По обед ставаше много горещо и трудно за ходене по горещите улици. По това време италианците почиват.

Conchiglia Azzurra 4*

 

09 май 2019

Ирена Гълъбова

Благодарим на Ива за внимателното и отзивчиво отношение!

Conchiglia Azzurra 4*

Супер за организирана екскурзия.

 

07 май 2019

БОРИС СПАСОВ

всичко беше на ниво

Conchiglia Azzurra 4*

отличен

 

03 май 2019

Руси Иванов Динев

Conchiglia Azzurra 4*

Вероятно защото бяхме първа група, още преди стартирането на сезона, първите дни храната в ресторанта беше твърде малко като количество и изключително оскъдна като асортимент. След изразено недоволство от туристи, през следващите дни това беше постепенно нормализирано.

 

02 май 2019

Денка Граматикова

Ива, беше лъчезарна и прекрасна, изпълняваше си задълженията така, че всички бяхме доволни. Много информация през цялото време ни бе поднесена от нея и колегата й от Италия.

Conchiglia Azzurra 4*

 

02 май 2019

Нина Данева

Нямам препоръки по тази програма!

Conchiglia Azzurra 4*

Отлично!

 

11 ноември 2018

ДИАНА ШОПОВА

ВАШИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ИВА,БЕШЕ МНОГО ЛЮБЕЗНА И ОТЗИВЧИВА КЪМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ПОЧИВКАТА, А СЪЩО ТАКА И ДОБРЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОДГОТВЕНА ОТНОСНО ОБЕКТИТЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ И ВСЯКА ЕДНА ОТ ИНФОРМАЦИИТЕ, КОИТО НИ ПОДАВАШЕ УЛЕСНЯВАХА ПРЕБИВАВАНЕТО НИ В ИТАЛИЯ.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

ПРЕКРАСЕН ХОТЕЛ С КРАСИВА ГЛЕДКА И АРХИТЕКТУРА, ВКУСНА И БОГАТА ХРАНА, ЧУДЕСЕН СОБСВЕН ПЛАЖ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОХЛАДА В БОРОВАТА МУ ГОРОЧКА И КЪТОВЕ ЗА ИГРИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КАКТО И ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНОТО ПРЕВОЗВАНЕ ДО МОРЕТО И ОБРАТНО.

 

25 септември 2018

Иван Колев

Всичко беше прекрасно! Много ни беше трудно да решим какво искаме - екскурзия или почивка на плажа. Поздравления за Ива, доста умело лавираше между 50 претенциозни почиващи и домакини със самочувствието на перфектни във всичко.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

Хотелът надмина очакванията ни, във всяко едно отношение! Комплименти! Единствената ми забележка е към част от персонала в ресторанта и по -точно, към двама бармани, които се държаха доста грубо и високомерно. Отказваха да сложат допълнително храна, като иронизираха по-възрастните жени, че не говорят чужди езици, а знаем италианците какви "полиглоти"са.

 

24 септември 2018

Виктория Деянова

Ива е прекрасен гид, отнасяща се с внимание към всеки турист. Успя през всички дни да организира туровете така, че да съчетае груповите обиколки с време за свободни разходки. Увлекателно разказва за всички посетени обекти и забележителности. Всички места, включени в екскурзиите, си заслужава да се видят. Емблематични за областта Пулия, както и Матера в Базиликата, показващи историята, влиянията и културата през различните епохи. Тъй като две от екскурзиите не се състояха, това би било добър повод за повторение на дестинацията. Бих препоръчала да се похуляризират повече, особено Голатина и Нардо, които изначално остават най-малко известните градчета.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

Изключителна чистота и спокойствие; просторни и приятно обзаведени стаи. Само на 5-7 минути пешеходно разстояние до плажа. Персоналът е много любезен и отзивчив, готов да отговори на различни желания на почиващите. Храната е вкусна с типичните за областта паста, фокачи и морска храна. Закуската идеална за обичащите да си похапват сладко и по-стабилно ☺. Всеки може да намери хапване според своя вкус.

 

19 септември 2018

ВЕНКА ВЕЛИКОВА-РУСЕВА

Ескурзиите до Алберобело и МАТЕРА бяха интересни, а от екскурзията до Лече и Отранто съм възхитена.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

 

18 септември 2018

Емилия Найденова

Една интересна и до скоро непозната за мен дестинация - Пулия.Прекарахме чудесно , екскурзоводката Ива се справяше блестящо с рабатата си и гледеше да бъде полезна на всички нас/ 94 туриста / .

Grand hotel dei Cavalieri 4*

 

18 септември 2018

Ваня Деева

Ива беше прекрасна. Много позитивна, отговорна, внимателна и организирана. Оказваше внимание на всички туристи и много се стараеше всички да се чувстват добре.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

 

17 септември 2018

Николета Добрева- Каравасилева

Екскурзиите трябва да започват по-рано,не по-късно от 08.15ч.Има време и за закуска. Италианските екскурзоводи малко бързат и не обясняват всичко.Със сигурност български екскурзовод би се справил по-добре,но ясно,че поради липсата на лиценз не е възможно.Свободното време е недостатъчно.По-ранното тръгване би компенсирало това,още повече,че след 13 ч всичко е затворено.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

Отличен хотел,чисто,добра храна.Нямаме забележки към хотела.Единственият минус е,че е отдалечен от по-голямо селище.

 

17 септември 2018

СПАСИМИР ТОНКОВ

Желателно е допълнитените екскурзии да започват най-късно в 8.30 часа. Екскурзията при пристигането в Бари да е с по-кратко свободно време, за да може настаняването в хотела да е преди началото на вечерята.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

Необходимо е да се осигури надеждна безжична интернет връзка.

 

06 август 2018

Невенка Ефремова

Представителя на фирмата беше Гергана/ коректна, внимателна услужлива / винаги когато имаш нужда от помощ без да се налага да я търсиш тя е до теб.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

всичко беше прекрасно. чистота в хотела, вкусна и разнообразна храна и перфектно обслужване

 

07 юли 2018

Румяна Алексиева

Представителя-отлично,допнитните екскурзии-дълги,уморителни.Бих предпочела полудневни,а целодневните с повече свободно време за сметка на посещения в църкви и катедрали,за да усетим духа и атмосферата на градчето.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

 

05 юли 2018

ВИОЛЕТА ПЕТРОВА

Препоръчвам да се дава малко повече свободно време при допълнителните екскурзии.

Grand hotel dei Cavalieri 4*

Чист,уютен,разположен на тихо и спокойно място...

 

05 юли 2018

Катя Каменова

Grand hotel dei Cavalieri 4*

отличен, добро обслужване и е близо до плажната ивица

 

07 октомври 2017

Диана Седларска

Всички екскурзии бяха супер!С прекрасни впечатления от нашият представител Ради-много любезна, ерудирана и на разположение във всеки един момент.Много приятна изненада бяха всички включени към екскурзиите дегустации.Бих желала да посетя и Полиняно а маре и Монополи,Бари няма нужда да е на отделна екскурзия, успяхме да го разгледаме и преди полета на връщане.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много добър хотел със страхотна гледка и от стаите и от ресторанта за закуска.Като цяло много спокойно и тихо, но много рано всяка сутрин към 6.00 имаше продължителен силен шум от местене на столове над стаята ми която беше на 3 етаж. Закуската нямаше разнообразие от солени неща- липсваха сирена, зеленчуци и колбаси.Но пък кафето беше супер и вечерята също много добра и разнообразна.Стаите са малко тесни и малки,въпреки че аз бях настанена сама в стая и не се усещаше, но за двама души с куфари и дрехи определено щеше да е тясно.Стаята се поддържаше изключително чиста, с ежедневна смяна на кърпи и през ден на чаршафи.Интернета в стаята беше много силен и добър за моя приятна изненада. Хубаво беше и че стаите бяха с отделно регулиращи се климатици от всяка стая.

Догодина бих се записала на програмата до Калабрия 😊

 

07 октомври 2017

МАЯ ТЕМЕЛАКИЕВА

Нямам препоръки. Мнението ми е, че представителя на Вашата агенция се представи прекрасно. Имате изключителен късмет, че тя е Ваш служител.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Нямам препоръки. Добре си вършите работата.

 

07 октомври 2017

Олга Генкова

Много сме доволни, организацията,Ради, хотела - всичко беше перфектно, вече препъръчах на приятели за догодина.Ние и друг път сме пътували с вас и пак сме били доволни.Пулия е много добра дестинация за почивка.За екскурзиите, които посетихме мога да кажа, че екскурзоводите са слаби, не са за тази работа.Били сме в Галиполи и Албаробело.За тях коментирам,организацията от ваша страна беше перфектна.Моля ви за интересни и промоционални оферти за Нова година, пак със самолет.Поздрави!

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много чисто, много любезни, само закуската може да бъде по-добра.Трансфера до плажа и обслужването там бяхя отлични.

 

21 септември 2017

Марияна Господинова

Ради- водача, е прекрасен професионалист и човек ! Радвам се, че тя ни беше водач и и благодаря за всичко, което направи за нас !

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Прекрасен хотел със страхотен персонал, очарована съм от отношението !

С удоволствие бих ползвала отново вашите услуги ! Благодаря ви !

 

22 юни 2017

Даниела Савова-Фотева

Много сме доволни от почивката-хотел,обслужване,храна.Представителя Радослава изключително любезна и отговорна.Екскурзоводите от италианска страна-недобре подготвени за разлика от Велислава-почивка Соренто.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Много мил персонал.Чисто,просторно и разкошна храна.

Отново ще ползвам услугите Ви.Включете и програми за Гърция с исторически забележителности.

 

19 юни 2017

МИРОСЛАВА РУМЕНОВА ПАРАПУНОВА

Здравейте, Сърдечни благодарности за преживяванията в Пулия, Италия! Поздравления за добрата организация на допълнителните екскурзии, които предлагате. Благодаря за отношението и вниманието от страна на г-жа Радослава Йорданова. Дано има повече такива хора като нея - обичащи работата си и отдадени на нея. Всичко беше прекрасно! Благодаря на целия екип на "Профи Турс"! До следващата дестинация.... Поздрави, Мирослава Парапунова

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Хотелът е много хубав! Тих,спокоен и много чист.

 

19 юни 2017

Цвете Вакова

Шофьорът да е по-организиран.

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Доволна съм. Оценките ми по-горе го показват. Персоналът е млад, усмихнат, гостоприемен. Обслужване на MAX.

Прекрасни сте!

 

18 юни 2017

Женя Шопова

Представителя беше нервен, не разказваше допълнително за местата които посещавахме. Твърде много време се даваше за тоалетни, дегустации което отнемаше от времето за разглеждане на посещаваните градове. Но като цяло всичко премина добре. Мястото на което бяхме надтанени беше прекрасно, храната беше много добра. Бих пътувала отново с Вашата фирма 😊

Grand Hotel dei Cavalieri 4*

Прекрасен!

Екскурзиите ако има възможност да бъдат съобразени с групата - по възраст и интереси.

  1239лв - 1599лв
7 нощувки на полупансион в хотел 4* в Пулия
гарантирана група

Резервирай сега