За Профи Турс ООД

Профи Турс ООД (ЕИК 121745404) е един от най-старите и с най-богати традиции независими туроператори в България (лиценз No.03475 / 08.12.1998), член на IATA (IATA номер 09-200995) и единствен член на ETOA (Европейска Организация на Туроператорите) за България. Профи Турс ООД има сертификат за сключена от Туроператора застраховка „Отговорност на туроператора” при ЗАД „Алианц България”, гр. София, бул. „Княз Дондуков” 59.

Профи Турс ООД има над 20 години опит в туристическото обслужване на клиенти от България, Великобритания, Германия, Франция, Испания, Италия, Холандия, Русия и ОНД, Гърция, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Турция, Израел, Македония и множество други страни от Европа и целия свят.

За тези 20 години над 25 000 българи са пътували по организираните от нас програми със самолет, над 50 000 българи са резервирали през нас индивидуална почивка в България или чужбина или пакет на наши колеги, а над 100 000 чужденци от над 50 националности са посетили България.

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ за извършване на ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА дейност № 3475
Застраховка "ОТГОВОРНОСТ НА ТУРПЕРАТОРА" в ЗД „ЕВРОИНС“ АД от 08.03.2024 до 07.03.2025

Застраховка "ОТГОВОРНОСТ НА ТУРПЕРАТОРА" в ЗД „ЕВРОИНС“ АД от 08.03.2023 до 07.03.2024

Защо да изберете Нас

destinations

20 години опит

Вече 20 години Профи Турс обслужва хиляди клиенти годишно. Безценният опит, натрупан от екипа ни през тези години е гаранция, че може да сте спокойни по време на вашата почивка.

destinations

Хиляди доволни клиенти

Десетки хиляди туристи са посетили България и цял свят с нашите туристически продукти. Винаги водещи за нас са били удобството и защитата на интереса на нашите клиенти.

destinations

Подбрани дестинации

Всяка година изпращаме хиляди туристи по собствените ни програми в Испания, Италия и Португалия, но сме подбрали за вас също и качествени туристически продукти в цял свят.

money

Конкурентни Цени

Цените на хотелите, почивките и екскурзиите, които ви предлагаме, може не винаги да са най-ниските, но съотношението качество/цена при нас винаги е много добро!

fast-booking

Удобна резервация

Може да резервирате по най-удобния за вас начин - онлайн или по телефона, да платите в брой, с карта, по банков път или дори на гише на EasyPay.

support-team

Компетентна поддържка

Нашият екип в офиса или на място винаги е близо до вас - готов да отговори на всеки ваш въпрос по телефона, през онлайн чата ни, по e-mail или на живо.

Намери оферта