Конфиденциалност

Моля, прочетете внимателно условията за ползване. Ако пристъпите към достъп и ползване на сайта, Вие автоматично се съгласявате с посочените условия.

Тази секция определя правилата, по които www.profitours.bg, www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg използват и защитават информацията, която ни предоставяте, когато използвате нашите уеб сайтове. Профи Турс ООД предоставя включената в сайтовете информация само за търговски и информационни цели. Тази информация не е предназначена да замени официалната документация на фирмата. В случай, че поискаме да ни предоставите определена информация, с която да Ви идентифицираме, когато използвате тези уеб сайтове, гарантираме, че тя ще бъде използвана, само в съответствие с тези правила. Профи Турс ООД си запазва правото да променя тези правила, както и продуктовата информация в сайта, като обновява тази страница. Би било добре да проверявате тези страници от време на време, за да сте сигурни, че промените Ви удовлетворяват. Тази публикация е валидна от 25 април 2012 г.

Може да се наложи да събираме следната информация от Вас:
- Име;
- Информация за контакти, включително и e-mail, както адрес на местожителство;
- Друга информация в съответствие с резервацията, която желаете да направите.

Какво се случва с Вашата информация?

Изискваме тази информация, за да Ви предоставим по-добро обслужване, и по-специално информацията, получена от Вас ни дава възможност да Ви предложим съобразно натрупания вече опит продукти и услуги съобразени с Вашите нужди и интереси. При анализ на данните за операциите в сайтовете ни, когато това е възможно се избягва правенето на връзка с идентифицираща лична информация.

- Информацията, събрана чрез www.profitours.bg , www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg е насочена предимно за вътрешна употреба в Профи Турс ООД.

- Може да използваме информацията за да подобряваме предлаганите от нас продукти и услуги, чрез статистически анализ на посещаемостта, както и чрез анализ на статистика за кликанията върху рекламни банери, връзки към сайтове на контрагенти, чийто линкове присъстват в архитектурата на www.profitours.bg , www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg.

- Периодично може да Ви изпращаме електронни писма с нови продукти, специални оферти и информация, която смятаме, че ще е интересна за Вас.

Сигурност

Профи Турс ООД Ви гарантира, че личната информация, която ни предоставяте ще бъде конфиденциална. Ние съхраняваме предоставената от Вас информация в обезопасена софтуерна среда. Ние ще Ви информиране своевременно за промени, които биха настъпили в нашата политика, ако се наложат такива в съвременната бързо развиваща се технологична среда. Описаната политика на конфиденциалност се отнася само за www.profitours.bg , www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg, а не за други сайтове, към които сайта www.profitours.bg, www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg отправят препратки.

Линкове към други уеб сайтове

В www.profitours.bg, www.profi-tоurs.bg и www.pochivam.bg може да откриете линкове, които пренасочват към други уеб сайтове и портали. Моля, имайте в предвид, че не носим отговорност за информацията публикувана до външни за нашата система сайтове. Ние избираме само сайтовете и линкове към тях, за които сме преценили, че ще бъдат от полза за нашите клиенти и които отговарят на нашите високи изисквания. Поради динамичният характер на виртуалната среда и честите промени, не можем да дадем гаранция за стандарта на тези сайтове. Не носим отговорност, за сигурността на информацията, която предоставяте във външни за нашата система сайтове. Съветваме Ви да сте внимателни и да прочитате условията за ползване и конфиденциалност на такива сайтове и портали.

Вярваме, че с тази кратка декларация за принципното ни отношение към конфиденциалността, ще заслужим Вашето доверие.

Намери оферта

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки