Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Устра,

Почивка в ,

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате подобни предложения в същия курорт / категория.

Тризвездният Хотел Устра е централно разположен в Кърджали, близо до важни административни, бизнес и културни центрове. Той е сред предпочитаните хотели в града за провеждането на различни бизнес мероприятия и семейни тържества. Хотел Устра е и добър изходен пункт за опознаване на и туризъм в Кърджали и района.

Местоположение на Хотел Устра:

Хотел Устра се намира в град Кърджали, в близост до Съдебната палата и срещу парка на Стадион Дружба.

Настаняване в Хотел Устра:

Хотел Устра разполага с 35 двойни стаи и 15 единични стаи. Всички стаи имат директна телефонна линия, кабелна телевизия с над 40 канала и мини бар.

Хранене и развлечения:

На разположение на гостите в хотела са лоби бар и ресторант, предлагащ традиционна Българска кухня и разнообразна селекция от вина и напитки. Ресторантът настанява 150 човека във вътрешната си част и 50 човека в лятната градина. За доброто настроение на гостите се предлагат музика на живо и караоке партита.

Спа и отмора в Хотел Устра:

Хотелът разполага с козметично студио, фризьорски салон и зали за масажи, където се предлагат цели и частични масажи на тяло с етерични масла, аромотерапия и множество терапии и процедури за поддръжка на тялото и духа.

Бизнес удобства в Хотел Устра:

За пътуващите по бизнес хотел Устра предлага конферентна зала с 40 места, оборудвана с флипчарт, мултимедиен прожектор, лаптоп, принтер, DVD система, озвучителна система, телефон, факс, принтер и Интернет.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771