Обща информация

Хотел Устра,

Почивка в ,

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, или актуалните ни промоции.

Тризвездният Хотел Устра е централно разположен в Кърджали, близо до важни административни, бизнес и културни центрове. Той е сред предпочитаните хотели в града за провеждането на различни бизнес мероприятия и семейни тържества. Хотел Устра е и добър изходен пункт за опознаване на и туризъм в Кърджали и района.

Местоположение на Хотел Устра:

Хотел Устра се намира в град Кърджали, в близост до Съдебната палата и срещу парка на Стадион Дружба.

Настаняване в Хотел Устра:

Хотел Устра разполага с 35 двойни стаи и 15 единични стаи. Всички стаи имат директна телефонна линия, кабелна телевизия с над 40 канала и мини бар.

Хранене и развлечения:

На разположение на гостите в хотела са лоби бар и ресторант, предлагащ традиционна Българска кухня и разнообразна селекция от вина и напитки. Ресторантът настанява 150 човека във вътрешната си част и 50 човека в лятната градина. За доброто настроение на гостите се предлагат музика на живо и караоке партита.

Спа и отмора в Хотел Устра:

Хотелът разполага с козметично студио, фризьорски салон и зали за масажи, където се предлагат цели и частични масажи на тяло с етерични масла, аромотерапия и множество терапии и процедури за поддръжка на тялото и духа.

Бизнес удобства в Хотел Устра:

За пътуващите по бизнес хотел Устра предлага конферентна зала с 40 места, оборудвана с флипчарт, мултимедиен прожектор, лаптоп, принтер, DVD система, озвучителна система, телефон, факс, принтер и Интернет.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки