Обща информация

4R Salou Park Resort II 3*, Коста Дорада

Почивка в Коста Дорада, Испания

Цени и пакети за хотела →

Тризвездният хотел 4R Salou Park Resort II е с привилигеровано разположение, за хората, които обичат да са в центъра на събитията, обграден от множество ресторанти, барове, магазини. Най-близкият плаж Капеянес (Platja dels Capellans) е само на 200 метра от хотела, през една улица. Това е широк 200 метра пясъчен плаж. На под 10 минути пеш са 2 от големите пясъчни плажове на Салоу – централният плаж Леванте (Platja de Llevant) с дължина 1,2 км, покрай който минава широката и впечатляваща крайбрежна променада на Салоу и ограденият от борова гора плаж Ларга (Platja Llarga).

Разположен само на няколко метра от Средиземно море и до плаж Capellans в Салоу, Salou Park II 3* е идеалната възможност да се насладите на уникално изживяване. Хотелът се намира в близост до търговския и развлекателен район на Салоу - столицата на Коста Дорада. Комплексът разполага с всички необходими услуги за една изключителна почивка. Той предлага разнообразни развлечения, подходящи за цялото семейство: два плувни басейна, спортна зона, спа с отопляем басейн, сауни и салон за масажи.

Salou Park II 3* ще ви впечатли с невероятни гастрономически предложения, като и с Show Cooking. Ресторантът на шведска маса е просторен и светъл. Тук ще имате възможност да опитате различни изкушения на средиземноморската и международна кухня. Gastrobar е а-ла-карт ресторант с традиционна и авторска кухня със средиземноморска същност, където можете да се насладите на най-добрите местни продукти.

Уеб сайт: https://www.4rhotels.com/en/4r-salou-park-resort/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети