Обща информация

Park Hotel Asarel, Панагюрище

Почивка в Панагюрище, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Панагюрище или актуалните ни промоции.

Панагюрище е разположен на южните склонове на Същинска Средна гора, а Парк хотел "Асарел" е идеалното място за Вашите следващи семейна почивка, спортен лагер, корпоративно пътуване или опознавателна екскурзия.

 

Хотелът посреща своите гости в близост до красивия градски парк, разполагащ с приятни алеи за разходка и живописна зеленина.

 


Местоположение на Park Hotel Asarel:

 

Парк хотел "Асарел" се намира в централната част на град Панагюрище, на 90 км. от София и 80 км. от Пловдив. Благодарение на добрата си локация, хотелът предлага бърз достъп до мултифункционалната спортна зала "Арена Асарел" и плувния и спортен център на "Каменград" Хотел & СПА.

 

 


Настаняване в Park Hotel Asarel:

Парк хотел “Асарел” разполага с 162 редовни легла, разпределени в:

  • 67 двойни стаи с отделни легла
  • 2 луксозни двойни стаи с мека мебел
  • 10 едноспални апартамента
  • 1 двуспален апартамент

Всяка от стаите е решена в съвременен дизайн и е обзавдена с гардероб, работен кът с бюро и стол, мини бар, телефон и телевизор.

Хранене и развлечения:

Ресторантът и барът на Парк Хотел Асарел предлагат приятна атмосфера с панорама към природните околности и дискретна атмосфера - далеч от шума и суетата на външния свят.

Ресторантът на Парк Хотел Асарел е с капацитет 200 седящи места и е на разположение да посрещне гости в различни части на деня - по време на закуска в началото на деня, която ще ви сервираме на блок маса, за кратка обедна почивка или за празнично вечерно събитие.

Развлечения и свободно време:

Лоби барът също ще ви впечатли с откриващата се панорама към природните пейзажи. Настанете се удобно и се насладете на сутрешното си кафе за тонизиращо начало на деня или споделете вечерта в любима компания за напитка или две.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: