Обща информация

Hotel Gala Tenerife, Канарски острови - Плая де лас Америкас / Коста Адехе

Почивка в Канарски острови - Плая де лас Америкас / Коста Адехе, Испания

Цени и пакети за хотела →

Идеално разположен на 100 метра от пясъчен плаж, между Плая де Лас Америкас и Коста Адехе, всичко, от което може да се нуждаете е наблизо до хотел Gala Tenerife. Хотелът предоставя много добро качество за цената си. Има варианти за настаняване само със закуска, със закуска и вечеря или All Inclusive.

От детския сплаш парк в хотела до основния център на нощния живот само на няколко минути, Gala хотел е популярен както сред семейства с деца, така и сред приятелски компании и двойки. Гостите могат да се насладят на обширния басейн или близкия плаж през деня и да излязат в оживения курорт през нощта.

Gala хотел разполага два басейна, както и мини сплаш парк за деца и собствен СПА център. Двуетажни тераси заобикалят двата басейна с разчупена форма, единият от които е отопляем. Има и много неща, които да ви занимават, като водна топка и тенис на маса.

Вечер се организира специална развлекателна програма, а през целия ден на разположение на гостите има най-различни забавни занимания. Детският клуб в хотела, е подходящ за деца от 4 до 12 години.

Хотелът се предлага като част от Програмата ни в Южно Тенерифе през август с акцент върху пълноценна почивка в хотели висока категория на брега в плажните курорти на Тенерифе и възможност за самостоятелно разглеждане на острова с рентакар.
Предлагаме и самолетна програма в Пуерто де ла Круз, Тенерифе на цена от 1539 лв. с акцент върху разглеждане на острова и предлагани организирани екскурзии до парка Лоро, вулкана Тейде, Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Круз, обиколка на острова, включително "Гигантите" и Канделария и остров Ла Гомера.

Уеб сайт: https://www.hotelgala.com/en/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети