Обща информация

Galeria Complex, Обзор

Почивка в Обзор, България

Цени и пакети за хотела →

Комплекс Галерия Апарт предлага уюта и спокойствието на типична вила, заобиколена от зелени дървета и предлагаща прекрасна гледка към брега на Черно море.
Комплексът със своята средиземноморска атмосфера, е от затворен тип, с контрол на достъпа, 24/7 охрана и целогодишна поддръжка. Намира се само на 500 м от морския бряг. Посещавайки Galeria, вие ще се озовете в модерен курорт, стоящ на три хиляди години история, доказателство за което са видими в останките от древния римски храм на Юпитер, стоящ в централната част на града.
Ваканционният комплекс разполага с просторен вътрешен парк с басейн, кътове за почивка, освежаване, игри и развлечения. Апарт Комплекс Галерия предлага на своите гости напълно обзаведени студия и апартаменти* с всекидневна с трапезария и кухня, баня с вана, отделни тераси. На разположение на гостите има открит басейн за възрастни и деца и бистро.


Местоположение на Galeria Complex:

Комплекс Галерия се намира на централния път, свързващ градовете Варна и Бургас. Това местоположение се намира на 50 км южно от Варна, вторият по големина град в България, и на 60 км от летище Варна. Обзор е едно от най-старите селища по българското Черноморие. Основан е от древните траки преди около 3000 години под името Навлоксос. По-късно гръцките колонисти променят името му на Хелиополис, което означава Градът на слънцето. През 1в. пр.н.е. Римляните завладяват селището и го наричат Теополис. Построен е храм на Юпитер.

Днес Обзор е малък туристически град в полите на Стара планина. Получава статут на град през 1984 г. На това място природата е избрала да разположи най-дългата плажна ивица на българското Черноморие: над 8 км фин бял пясък.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: