Обща информация

Bora Bora hotel, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

"Бора Бора" е от малките уютни хотели, които хората напоследък все повече предпочитат, отколкото огромните и шумни. Гостите винаги могат да разчитат на по-индивидуално отношение и внимание от персонала, да получават по-бързи реакции на проблеми и въпроси и по този начин да имат по-приятна почивка.


Местоположение на Bora Bora hotel:

Хотел Бора Бора се намира в курорта Слънчев бряг и е точно до плажа. Сградата е на 1 км от центъра на курорта, където можете да получите всякакви преживявания.

Настаняване в Bora Bora hotel:

Сградата е проектирана в съответствие със стандартите и изискванията за хотел 3 * Бора Бора .. Стаите и баните са удобни и модерни, оборудвани с климатик / отопление, кабелна телевизия, телефон, хладилник, сешоар. От всяка стая в хотела има морска панорама - повечето стаи са с изглед към морето, докато в много малко от тях може да се възхищавате само от балкона.

Като цяло хотел Бора Бора разполага с 31 двойни стаи с 2 + 1 легла, 6 двойни стаи с 2 + 2 легла, 2 студиа с 2 + 2 легла, 2 апартамента с 2 + 2 легла. Стандартните легла на стаите са 100 х 200 см, а допълнителните легла са малки прибиращи се дивани, превръщащи се в легла 80 х 180 см. +2 допълнителни легла в студиата са в пълен размер на 2 нива.

Удобства в хотела:

Whireless Internet can be used in the hotel Bora Bora's area - free of charge for the hotel's guests. 3-star Sunny Beach hotel offers dry cleaning/laundry services.

В района на хотел Бора Бора може да се използва безжичен Интернет - безплатно за гостите на хотела. 3-звездният хотел Слънчев бряг предлага химическо чистене / пране.

Други удобства включват климатик в общите части, безплатен ограничен паркинг, обмяна на валута, асансьор (асансьор), билярд и градина.g in public areas, free limited parking, currency exchange, an elevator (lift), billiards and a garden.

Спа и отмора в Bora Bora hotel:

Водата във външния басейн може да се нагрява от слънчеви панели, така че няма да се притеснявате дали морето все още не е достатъчно топло или вече е твърде студено. Плувният басейн е приятно място, където можете да се отпуснете. Близкият открит бар обслужва както басейна, така и градината и ви предлага разнообразие от екзотични напитки и коктейли, за да вземете доброто си настроение. Билярд, тенис маса, федербал също са на разположение около градинската зона. Има и бар край басейна и бар / салон, така че гостите могат да отпият освежаваща напитка край басейна или на закрито. Многоезичният персонал е на разположение на рецепцията 24 часа в денонощието и може да предостави помощ за екскурзии / билети.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: