Обща информация

Hotel Troya, Канарски острови - Плая де лас Америкас / Коста Адехе

Почивка в Канарски острови - Плая де лас Америкас / Коста Адехе, Испания

Цени и пакети за хотела →

Хотел Troya е отделен само от крайбрежната ялея от пясъчен плаж и се намира на пет минути пеша от центъра на Плая де лас Америкас. Заедно със съседния хотел Gala, Troya предлага едно от най-добрите съотношения цена/качество в най-популярните курорти на Тенерифе - Плая де лас Америкас и Коста де Адехе. Предлага се настаняване с включена закуска, със закуска и вечеря и All Inclusive. Само на километър е невероятният Сиам парк.

Всички стаи в хотел Troya разполагат със сателитна телевизия и балкони или тераси - много от тях с изглед към морето.

Има три просторни басейна - единият е огромен, извит басейн, разположен на слънчевата тераса, осеяна с шезлонги, чадъри и палми. Освен това има отделен басейн само за деца. Барът на басейна е чудесно място зе питие с изглед към морето. Има и покривна тераса с балийски легла, шезлонги и чадъри.

Хотелът се предлага като част от Програмата ни в Южно Тенерифе през август с акцент върху пълноценна почивка в хотели висока категория на брега в плажните курорти на Тенерифе и възможност за самостоятелно разглеждане на острова с рентакар.
Предлагаме и самолетна програма в Пуерто де ла Круз, Тенерифе на цена от 1539 лв. с акцент върху разглеждане на острова и предлагани организирани екскурзии до парка Лоро, вулкана Тейде, Сан Кристобал де ла Лагуна и Санта Круз, обиколка на острова, включително "Гигантите" и Канделария и остров Ла Гомера.

Уроците по аквааеробика и танци оглавяват списъка с дневни занимания, докато магьосниците и музикантите покриват вечерите. Ежедневните дневни забавления включват изкуства и занаяти, семейни и водни дейности. Ежедневните вечерни включват музика на живо и професионални шоу програми.

Ресторантът на шведска маса сервира закуска, обяд и вечеря с шоу готвене. На разположение са детски столчета.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети