Обща информация

Естрея Палас хотел, Св. св. Константин и Елена

Почивка в Св. св. Константин и Елена, България

Цени и пакети за хотела →


На българското Черноморие се намира място, съхранило своята природа, тишина и спокойствие. Уникалното съчетание на гора и море на това място довело в миналото някои свещеници и ги подтикнало да построят манастира Св. Константин и Елена. Днес в непосредствена близост до тази свята земя се намират хотелите Estreya Palace и Estreya Residence.
Хотел "Естрея Палас" предлага тишина, спокойствие и уют на 200 м. от морския бряг.


Местоположение на Естрея Палас хотел:

По пътя Варна-Златни пясъци (E87) влезте в отбивката за Св. Константин и Елена. След като влезете в кръговото движение, вземете втория изход. След около 100м на първата пресечка ще намерите входа на хотел Естрея Резиденс, като продължите още 100м ще стигнете до входа на хотел Естрея Палас.
GPS координати: 43°13'51.6"N 28°00'36.0"E (43.231000 28.010000)
Estreya Palace и Estreya Residence - И двата хотела се намират в к.к. Св. Константин и Елена, на 250 м от плажа и на 200 м от центъра му, на 100 м от автобусната спирка

Настаняване в Естрея Палас хотел:

Хотел Estreya Palace 4 * - 118 стаи

Удобства в хотела:

Настаняване в 15:00 ч. Напускане в 12:00 ч Голям основен ресторант с 2 зали за 150 и 100 места; открита тераса за 250 места; детска площадка Две оборудвани конферентни зали за 250 и 100 места; Открита сцена за анимация; Зимна градина Флора за 100 човека; Два просторни лоби бара; открит басейн с минерална вода с шезлонги и чадъри; вътрешен басейн с минерална вода; В съседство един от най-старите манастири, манастир Св. Константин и Елена; Избата към избата предлага вина, произведени от лозята на село Белоградец; MediSpa с минерална вода от местен източник с уникално лечение с органични продукти от грозде и възможности за рехабилитация.

Хранене и развлечения:

Разнообразно меню, ястия, приготвени от пресни и качествени продукти, допълват приятния престой в хотелите "Естрея Палас" и "Естрея Резиденс". На разположение са 2 зали - с капацитет 90 и 120 места. Предлагат се разнообразни специалитети от националната и европейска кухня. Като приятно и освежаващо допълнение към всяко меню е колекция от бели и червени вина, произведени в избата на хотела от биогрозде от лозята на Белоградец. И двете зали имат открити тераси под сянката на вековни дървета.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: