Обща информация

Хотел LTI-Естрея Палас, Св. св. Константин и Елена

Почивка в Св. св. Константин и Елена, България

Цени и пакети за хотела →

От началото на 2006г. хотелът е част от семейството на хотелската верига "LTI". Основен приоритет на всеки хотел от веригата "LTI" е предлагането на оптимално и широко качество на обслужване - един постоянно подобряващ се стандарт за качество, постигнат чрез изчерпателната система от изисквания за качество на LTI-International Hotels.

Местоположение на Хотел LTI-Естрея Палас:

Хотел "LTI-Естрея Палас" се намира в курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена", отдалечен на 150 метра от морския бряг.

Настаняване в Хотел LTI-Естрея Палас:

Хотел 'LTI-Естрея Палас' разполага с 119 комфортни, просторни и уютно подредени стаи с директна телефонна връзка и климатизация.

Хранене и развлечения:

Хотел 'LTI-Estreya Palace' разполага с просторен ресторант за 120 човека. Предлагат се разнообразни специалитети от националната и европейската кухня. Като приятно и освежаващо допълнение към всяко меню е богатата колекция от бели и червени вина. Към ресторанта има тераса, разположена под сянката на вековни дървета.

За гостите направили своето записване през туроператор се предлага изхранване тип 'полупансион', което включва закуска и вечеря с избор на ястия от бюфет и напитки (за вечеря напитките се заплащат). При директни записвания в хотела може да се избере между пакет "нощувка със закуска" и полупансион.

Развлечения и свободно време:

Гостите на хотел "LTI-Естрея Палас" могат да ползват двата басейна пред терасата на парк-хотел "Естрея". Те са с полегати дъна и дълбочината им е от 0.90м до 1.80м. За малките гости на комплекса има детски басейн, който представлява отделена секция с преграда в големия басейн и има дълбочина 0.40м. Ползването на басейна, шезлонзите и чадърите са безплатни за гостите на "LTI-Естрея Палас".

Спа и отмора в Хотел LTI-Естрея Палас:

Широтерапия (мануална терапия) - отблокирането на ставните ”блокажи” носи свободата на движението им, подобрява гъвкавостта и премахва болката.

Шиатцу - метод на въздействие върху кръвообращението, лимфен дренаж и хармонизиране на енергията.
Масаж - този древен метод на лечение заема основно място при лечението на почти всички заболявания.Умело прилаган, той дава много добри резултати в предподготовката на същинското лечение.

* частичен масаж
* пълен масаж
* масаж на лицето
* антицелулитен масаж
* масаж с пчелен мед
* масаж със загрети камъни

Парна баня - гарантирано ще забравите всекидневения стрес и ще се насладите на миг пълно спокойствие.

Калолечение - терапия с лечебна кал от Черно море, която влияе благоприятно при борбата със заболяванията на двигателния апарат.

Терапия с луга - специална подгряваща терапия чрез нанасяне на горещи компреси със солен разтвор.
Спа-капсула - иновативната система Dermalife предлага ефективна грижа за тялото и кожата, за добро здраве и самочувствие. Концепцията представлява комбиниране на водни пари с инфрачервено лъчение за едновременно въздействие върху човешкото тяло. Спа-капсулата Dermalife на Wellsystem предлага следните процедури:

* Пара
* Инфрачервено лъчение
* Вибрационен масаж
* Аромотерапия и билкотерапия
* Почистване на кожата
* Намаляване на теглото
* Стягане и витализация на кожата
* Подхранване на кожата, грижи за кожата, ре-минерализация и изглаждане
* Процедури против стареене и бръчки
* Процедури за лицето
* Засилване процеса на пилинг
* Регулиране на пигментацията
* Намаляване на целулита

Рехабилитация - тонизира тялото, укрепва мускулатурата.

Електротерапия

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: