Обща информация

Хотел Юпитер, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Хотел ЮПИТЕР е разположен върху площ от 10 000 кв.м., в централната част на к.к. Слънчев бряг , в близост до плажната ивица и до търговския център. В задната му част се намират ; банка, поликлиника и полиция.

Местоположение на Хотел Юпитер:

Слънчев бряг е един от най-красивите курорти в България. Комбинацията от иглолистни и широколистни гори с море и плажове и непокътната природа, ще направят вашата почивка изключително здравословна. Слънчев бряг се намира в южната част на българската черноморска ривиера. Разположен е в красив залив във формата на полукръг, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив. Това създава великолепно съчетание от море и планина. В южната му част се намира разположеният на полуостров древен град Несебър - архитектурен и исторически паметник на българската и световната култура.

Настаняване в Хотел Юпитер:

Хотелът разполага с около 100 двойни стаи, обособени в два корпуса. Единият е двуетоажен състоящ се от 30 стаи, а другият - 7 етажа, новопостроен - 70 стаи. Всички стаи и апартаменти са с изглед към басейна и разполагат с: балкон, климатик, минибар, сат ТВ, телефон, баня с душ-кабина, WC, сешоар.

Удобства в хотела:

Коктейл бар Просторната градина Ресторант Два басейна/един от които детски/ Персонални сейфове Интернет зала Обменно бюро 24 часово медецинско дежурство Пране Гладене Поръчка на такси Фитнес зала Стаите и апартаментите са с: Климатик Минибар Сателитна телевизия Просторна тераса Изглед към басейна Баня с душ-кабина WC Сешоар

Хранене и развлечения:

Юпитер Слънчев бряг предлага ежедневна закуска на блок маса за гостите, която се сервира в ресторанта. Коктейл барът разполага с билярд и телевизор, за да се насладите на престоя си.

Уеб сайт: http://www.jupitersunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: