Обща информация

Марлин Фиеста хотел (ex Fiesta M/Zenith), Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

4-звездният хотел Марлин Фиеста претърпя метаморфоза и е напълно реновиран през 2023 г., внушавайки концепциите за биофилен дизайн, устойчивост и настроението на плажния живот. Иновативният биофилен дизайн, представящ вродената нужда на хората да се свързват с природата, е представен от зеленината, елемент, доминиращ в общите ни части. Ремонтът осъществи идеята за устойчивост, за да се включи в глобалната борба срещу въздействието върху околната среда и да се изправи пред предстоящите предизвикателства за опазване на природата и живот в хармония с нея. Плажният живот плавно преминава в ефирни, прохладни вътрешни пространства, съчетаващи смелост, простота и удобство. Вибриращата енергия на морето, смесена с тишината на пясъка, е същността на новия дизайн. Хотелът предлага изключителна и елегантна обстановка само на няколко метра от морските вълни.


Местоположение на Марлин Фиеста хотел (ex Fiesta M/Zenith):

Намира се в тиха част на Слънчев бряг.

Настаняване в Марлин Фиеста хотел (ex Fiesta M/Zenith):

Хотел Зенит разполага с 288 естетично обзаведени стаи и апартаменти в естествени и меки форми с цветове и елементи, взети от природата като дюни, сол, вятърни вълни и слънчеви отблясъци. Фокусът и ключовият момент в дизайна на стаята е да се стимулира усещането за благополучие на гостите на хотела. Всички стаи разполагат с телевизор със сателитни канали, климатик, сейф, минибар, балкон, самостоятелна баня с душ и сешоар. Повечето стаи предлагат вдъхновяваща панорамна гледка към залива от Несебър до Свети Влас.


Удобства във Фиеста М:

Групата от емоции, които съчетават ексклузивност, релакс и забавление, се предават в панорамния басейн, подходящ за гости, които са пленени от възможността за плуване с невероятна гледка. На първа линия има басейн с плитък край, подходящ за деца и оборудван с шезлонги и чадъри. Фитнес залата предоставя възможност за почивка, същевременно включваща здравословен начин на живот.
За деца:
Детски столове в ресторанта
Детска част на басейна
Мини площадка
Анимация - за деца и възрастни
Закрит кът /мини клуб/ (4-12 г.) 6 дни в седмицата
Анимационна програма за деца 4-12 години (детски игри и занимания, мини дискотека) 6 дни в седмицата
Спортна анимационна програма за възрастни (спортни дейности, игри и леки вечерни забавления, шоу) 6 дни в седмицата
В близост до хотела има спирка на атрактивните мини влакчета, които ще ви отведат до желаната дестинация, докато пътувате ще имате възможност да снимате и да се насладите на околните гледки. Работно време: 09:00 - 24:00ч.
* На територията на комплекса се предлагат безплатни шезлонги и чадъри около основния басейн при наличност.
** На плажа шезлонгите и чадърите се заплащат.

Хранене и развлечения във Фиеста М:

Хотел Зенит предлага ол инклузив концепция, гарантираща, че предпочитанията на гостите ще бъдат изпълнени с типично българско гостоприемство. Това е рентабилен начин за почивка, тъй като цялата храна, напитки и развлечения са включени в цената на пакета. В непосредствена близост до плажа гостите ще се насладят на бюфет ресторант, снек бар и лоби бар.

Развлечения и свободно време:

Спорт и развлечения - безплатно:
Басейн за възрастни със зона за деца
Шезлонги и чадъри около басейна
Площадка за деца
Достъп до Wi-Fi интернет на територията на хотела
При поискване от рецепцията се предлагат шах и карти за игра
Платено:
Достъп до инфинити басейн с градина/максимум 20 души/
Химическо чистене
Билярд
Мини футбол
Дартс
Паркинг

Уеб сайт: http://www.fiestamsunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: