Обща информация

Хотел Северина, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

Апарт хотел "Северина" се състои от три луксозно изпълнени корпуса, носещи красивият дух на старите възрожденски манастирски постройки. Архитектурно изпълнени и богато аранжирани с природните материали камък и дърво, се постига внушението за луксозен стил сред неповторима атмосфера. Архитектурно изпълнени и богато аранжирани с природните материали камък и дърво, се постига внушението за луксозен стил сред неповторима атмосфера

Местоположение на Хотел Северина:

Наред с всичко това, основно впечатление прави басейна. Разположен по средата на комплекса, обграден от цветя и растения, постоянно огряван от слънчевите лъчи, той е основен притегателен център за всички летуващи, включително и за най малките посетители, разполагащи със свой собствен атрактивен детски воден кът. Абсолютно всички тераси на апартаментите предлагат гледка към зеленината и басейна на вътрешното дворно пространство, като най високите тераси в централната кула на средния блок от апарт хотел " Северина " предлагат една от най изумителните гледки към курорта Слънчев Бряг, които могат да бъдат срещнати в северната част на комплекса. Конструктивно решени със сводове, дървени парапети с висящи кашпи и саксии с петунии, на панорамните тераси може да бъдат прекарвани прекрасни мигове в платнените шезлонги.

Настаняване в Хотел Северина:

В апарт хотел "Северина" всеки един от корпусите предлага на всички желаещи целогодишно напълно самостоятелни луксозно изпълнени апартаменти под наем на хотелски принцип .. Всеки един от тях е напълно оборудван с всички екстри и е способен да покрие нуждите и квалитета на чуждестранни или български както двойки търсещи уединение, така и на семейства дори и с по няколко деца. Апартаментите в комплекса са разделени основно на два вида от различните корпусни крила в зависимост от местоположението си. Като обзавеждане, може да бъдат посочени кухненския бокс към трапезарията с бар плотове, вградени кухненски електроуреди с централен абсорбаторен въздуховод, разтегателна ъглова холна гарнитура с дамаски от хитови десени. Към всички помещения в апартаментите има локална климатизация с възможност за корекция на температурата според сезона. В холната трапезария мебелировката е центрирана според нуждите на търсещите релаксация пред телевизионния екран снабден с кабелна телевизия.

Удобства в хотела:

В комплекса на апарт хотел "Северина", ползването на открития басейн, и на чадърите и шезлонгите около него е безплатно за всички гости.

Хранене и развлечения:

Ресторанта който принадлежи към комплекса на апарт хотел "Северина", има капацитет 140 седални места. Като основен приоритет е изведена възможността за предлагане на организирано хранене. Заведението е разделено основно на три части - две външни и една вътрешна. Първата външна част предлага потапяне в атмосфера типична за градско бистро. Вътрешната част е решена с уникални стъклописи и би могла да се класифицира в графа "стилен" ресторант, а вторта външна част на заведението е с маси разположени около басейна и напълно подхожда за "поол бар".

Апарт хотел "Северина" може да предложи на всички желаещи и изискан лоби бар. С капацитет от 40 седални места, той е подходящ както за организирането на коктейлни тържества с подсигурен кетъринг, така и за зала за провеждане на фирмени брифинги и заседания.

Спа и отмора в Хотел Северина:

Извън сферата на корпоративните услуги, комплекса е способен да Ви предложи интернет и билярдна зала, сървис център с медицински кабинет за здравни профилактики и професионален масаж, както и забавен детски кът с възможност за цялостни програми и атрактивен аниматорен екип.

Уеб сайт: http://www.severinahotel.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: