Обща информация

Хотел Рила, Боровец

Почивка в Боровец, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Боровец или актуалните ни промоции.

Четиризвездният хотел “Рила” е най-внушителният в Боровец. Построен през 1986 г. от френската фирма “Les Arcs”, той е един от най-големите скиорски хотели на Балканския полуостров.

Местоположение на Хотел Рила:

Хотелът има отлично местоположение – намира се в самото подножие на ски пистите и на 200 м от Кабинковия лифт, на 50 м от 4-седалков лифт “Мартинови бараки” и на 50 м от 4-седалков лифт “Ситняково” Експрес. Хотел “Рила” осигурява ваканция, подходяща за всяка възраст през всеки сезон и предлага идеални възможности за отдих: спортуване, различни ресторанти и клубове за развлечения, екскурзии за разглеждане на забележителности и културни програми.

Настаняване в Хотел Рила:

Хотел “Рила” бе напълно обновен през 2001 г. и сега предлага: * 257 двойни стаи * 266 стандартни студия (за до 4 души) * 2 луксозни апартамента * 2 мезонета.

Хранене и развлечения:

Хотелът организира джаз концерти, танцови вечери, фолклорни представления, детски програми и вечери на националната кухня.
Хотел “Рила” разполага с няколко барове и ресторанти.
Можете да изберете между:

* ресторант "Рила"
* ресторант "Искър"
* ресторант "Средец" (работи само за специални случаи)
* бар-басейн
* лоби бар

Развлечения и свободно време:

Спортуване и отдих: на любителите на природата хотел “Рила” предлага планински водачи и избрани туристически маршрути. Тези екскурзии траят от няколко часа до няколко дни и са съобразени с възможностите на отделния турист. Другите дейности включват каране на велосипед в планината, конна езда, риболов, организиране на пикник и др.

Нощен живот:

Когато става дума за забавления след ските, Боровец определено е мястото, където всеки може да открие любимо заведение. Както почти навсякъде в България, баровете и дискотеките в курорта предлагат атрактивни цени на ястията и напитките. В повечето заведения се обявяват “happy hours”, първото питие често е за сметка на заведението, или пък се правят отстъпки.

Хотел Рила преглага оживена и приятна атмосфера и разнообразни събития: фолклорни вечери, дегустации на вина и др.

Бизнес удобства в Хотел Рила:

Хотел “Рила” е идеалното място за провеждане на делови срещи, конференции и семинари с модерния си информационен център и пет напълно оборудвани зали за конференции:

* Зала “Средец”;
* Зала “Триадица”;
* Зала “Мусала”;
* Зала “Боровец”
* Зала "Бистрица"

с места за 20-200 души, съвременни технически съоръжения, професионално обслужване и модерни комуникации.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: