Обща информация

Хотел Орхидея, Албена

Почивка в Албена, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Албена или актуалните ни промоции.

Комплекс "Орхидея" се състои от 2 самостоятелни хотела, които представляват триетажни сгради с общ капацитет 397 стаи, от които 38 единични, 92 двойни, 135 тройни, 126 със свързващи врати и 6 апартамента. На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, обменно бюро, паркинг.

Местоположение на Хотел Орхидея:

Комплекс “Орхидея” е разположен на около 800 м. от плажа, на тихо и спокойно място. All inclusive клуб "Орхидея" отговаря на всички стандарти за фамилен клуб хотел. Уникалната природа в Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги гарантират пълноценна почивка и комфорт. От височината на хълма, на който се намира хотела, се открива неповторима гледка към морето. На всеки половин час от 09:00 до 17:00 автобус превозва гостите на хотела до плажа и обратно наплълно безплатно.

Настаняване в Хотел Орхидея:

Общ капацитет 397 стаи, от които 38 единични, 92 двойни, 135 тройни, 126 със свързващи врати и 6 апартамента.

Удобства в хотела:

На рецепциите на двата хотела има възможност за наем на хладилник, сейф, детска количка и много други срещу допълнително заплащане. Разрешени са домашни любимци. В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп за безжичен интернет. Гостите на хотела ползват безплатно голям каскаден басейн за възрастни, плувен басейн, басейн за деца и джакузи. На всяка стая се полагат по един чадър и два шезлонга както на басейна на хотела, така и на плажа.

Хранене и развлечения:

Гостите на хотела се хранят в ресторант "Орхидея", просторен климатизиран ресторант с тераса.Обслужването е All inclusive на шведска маса.
Брой места:
закрити - 330
тераса - 220
Шведска маса:
закуска - 07.30-10.00 ч.
обяд - 12.00-14.00 ч.
вечеря - 18.00-21.00 ч.
Лоби бар - Предлага алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, пакетирани храни. Работи от 10 до 23 ч..
Айс-бар - Работи от 10 до 23 ч.
Бар-басейн - Работи от 10 до 18 ч.

Развлечения и свободно време:

Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.

Комплекса разполага с тенискорт, две билярдни и две тенис маси, волейболно игрище, велосипеди под наем , богата анимационна програма. В близост до хотела се намира базар, с множество магазини за сувенири, напитки, пакетирани и сладкарски хранителни изделия, плажни стоки, дрехи.
Дискотека "Горски цар", намира се на около 400 м. от хотела.

Спа и отмора в Хотел Орхидея:

В хотела има масажен кабинет.
Хотелът е на 500 м. от СПА центъра в хотел "Добруджа", обновен и оборудван с модерни съоръжения за рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: