Обща информация

Oasis Beach Club, Лозенец

Почивка в Лозенец, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Лозенец или актуалните ни промоции.

Хотел Oasis Beach Club е красив хотел на брега на морето, предлагащ спа център, открит басейн и ресторант, както и невероятен плаж, награден с екологичната награда "Син флаг", с частна зона. Предлаганите продукти и услуги позволяват на обучения персонал да се погрижи за гостите на хотела със стил, сред спокойна и предразполагаща атмосфера.Хотел "Оейзис бийч клаб" предлага настаняване в просторни, модерни и луксозно проектирани апартаменти. Има два басейна край плажа, разнообразие от спа и масажни процедури, както и шикозен ресторант в средиземноморски стил.

Местоположение на Oasis Beach Club:

Oasis Beach Club е хотел на първа линия в Лозенец, заобиколен от поддържана зеленина. Местоположението на хотела е сред най-предпочитаните в курорта. Бургас и Поморие са на 43 километра разстояние. Летище Бургас е на 48 километра.

Настаняване в Oasis Beach Club:

Хотел Oasis Beach Club предлага настаняване в просторни, модерни и луксозно проектирани апартаменти. Стаите разполагат с телевизор, а някои включват и кът за сядане за отдих. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня. Безплатен Wi-Fi е на разположение в целия хотел.

Удобства в хотела:

Хотел Oasis Beach Club предлага СПА център с различни процедури, открити басейни, закрит басейн, ресторант, бар и невероятен плаж, награден с екологичната награда "Син флаг", с частна зона. Предлаганите продукти и услуги позволяват на обучения персонал да се погрижи за гостите на хотела със стил, сред спокойна и предразполагаща атмосфера. Безплатен Wi-Fi е на разположение в целия хотел "Оейзис бийч клаб". Курортът предлага водни спортове и коли под наем, магазини, мини-маркет и салон за красота. В комплекса може да се играе тенис. На място има безплатен частен паркинг.

Хранене и развлечения:

Хотел Oasis Beach Club разполага с ресторант в средиземноморски стил и бар.

Развлечения и свободно време:

Курортът предлага различни водни спортове, дартс, тенис на маса, тенис, риболов, бадминтон, билярдна маса.

Спа и отмора в Oasis Beach Club:

В хотела има два басейна до плажа с детски кът и красива гледка, разнообразие от спа и масажни процедури, закрит басейн, сауна, парна баня, фитнес зала, йога и лични треньори.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети