Обща информация

Компас, Албена

Почивка в Албена, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Албена или актуалните ни промоции.

Хотел Компас е разположен в красивата паркова зона на Албена сред тишина и спокойствие, като в близост до хотела се намира търговски център, както и един от стадионите на Албена.


Местоположение на Компас:

Хотел „Компас” е разположен в спокойната паркова част на Албена, на около 700 метра от плажната ивица.

Настаняване в Компас:

Хотелът се състои от 169 комфортни стаи и апартаменти.

Удобства в хотела:

Хотел „Компас” работи по формулата All Inclusive и разполага с лоби бар, ресторант на шведска маса и басейн за възрастни и деца. На рецепция може да се наеме сейф или хладилник срещу допълнително заплащане. Богата развлекателна програма се провежда в хотела шест дни в седмицата.

Хранене и развлечения:

Закуска(07:30-10:30),обяд(12:30-14:30),вечеря(18:30-21:30).Снек бар на басейна (15-17ч.),Лоби бар (10-23ч.).Местни български алкохолни и безалкохолни напитки, ракия, вино, газирани вина, наливна бира, сокове, газирани напитки, минерална вода, кафе

Спа и отмора в Компас:

Басейн - Работното време на басейна е от 08.30 до 18.00 часа, в периода от 01.07-31.08, от 08.30 до 19.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат  безплатно (1 чадър, 2 шезлонга на стая).

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети