Обща информация

Гергана, Албена

Почивка в Албена, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Албена или актуалните ни промоции.

Разположен на самия морски бряг, хотел Гергана, впечатлява със своята терасовидна архитектура и съчетание "плаж-море-гора”. Заобиколен е от красивата растителност на резерват Балтата, прочут с естествените си лонгозни гори и редки видове птици. Уникалното съчетание между непокътнатата природна среда на резервата и непосредственият допир до пясъка и морето, превръщат хотел Гергана в идеалното място за една спокойна и слънчева почивка. Отстои на 1,500 метра от центъра на Албена. На плажа ще намерите още безплатна детска площадка и открит фитнес, а за любителите читатели- плажна библиотека с богата колекция книги на различни езици.


Местоположение на Гергана:

Хотел Гергана е разположен на самия морски бряг в близост до природен резерват Балтата. Всички гости с престой от минимум 7 нощувки могат да се възползват от програмата Dine Around през целия летен сезон. На разположение на гостите са 1 чадър и 2 шезлонга за стая на басейна и плажа, включени в цената. Детска площадка и 6-дневна анимационна програма за деца и възрастни са на разположение на гостите.

Настаняване в Гергана:

Хотелът разполага с 293 стаи и предлага All Inclusive формула на своите гости

Удобства в хотела:

Хотелът предлага All Inclusive в основния си ресторант, 2 бара и бар басейн.На разположение на гостите са 1 чадър и 2 шезлонга за стая на басейна и плажа, включени в цената. Детска площадка и 6-дневна анимационна програма за деца и възрастни са на разположение на гостите. Хотелът разполага с открит и закрит фитнес.Безплатен безжичен Интернет до1 Mbps е наличен във всички публични зони.

Хранене и развлечения:

Хотелът предлага All Inclusive в основния си ресторант, 2 бара и бар басейн. Ресторант Гергана : закуска ( 07:30-10:30 ), обяд ( 12:30-14:30) и вечеря ( 18:30-21:30 ).Тематични вечери и барбекю през месеците юли и август.Пул Бар Гергана междинно хранене м-у 15-17:00ч.

Развлечения и свободно време:

Екскурзии, водни спортове, плажен волейбол, тенис, мини голф, конна езда, гмуркане, футбол, тенис на маса, фитнес, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк.

Нощен живот:

Лоби бар, пул бар, лоби бар ресторнат, тераса бар 10-23:00ч.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: