Обща информация

Уелнес хотел България, Банско

Почивка в Банско, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Банско или актуалните ни промоции.

4* Уелнес хотел България е вашият перфектен избор за една отлична и незабравима ваканция в най-известния български ски курорт - Банско.


Местоположение на Уелнес хотел България:

Уелнес Хотел България се намира на 5 минути от кабинковият лифт и на също толкова от центъра, и старата част на града, където може да разгледате културните забележителности. Харизмата на хотела очарова от момента на влизане в залата, където се намира и лоби бара. Стилното обзавеждане и свежата бодрост създават усещане за лукс и релакс.

Настаняване в Уелнес хотел България:

Разполага с 22 двойни стаи и 10 апартамента, луксозно обзаведени, с прекрасна гледка към необятната планина.

Удобства в хотела:

За комфорта на гостите хотела предлага подземен платен паркинг, конферентна зала, ресторант с интернационална кухня, уиски бар, кафе-тераса, Уелнес център, спортен център (оборудван с уреди TechnoGym), ски гардероб, детски кът, безплатен интернет. Хотелът е подходящ, както за семейна ваканция така и за корпоративни мероприятия и тиймбилдинги.

Хранене и развлечения:

Ресторанта е със сто места, лятна градина, барбекю и музика на живо. Ценителите на добрата кухня могат да се насладят на богат избор от специалитети и класна селекция от вина и напитки. Ресторанта е подходящо място за семейни празници, официални тържества, делови срещи и коктейли.

Бар - басейн

Лоби бар

Развлечения и свободно време:

Зала за тенис на маса
Фитнес зала

Спа и отмора в Уелнес хотел България:

Парна баня
Сауна
Солариум
Маникюр

Бизнес удобства в Уелнес хотел България:

За удобство на деловите си гости хотелът предоставя мини офис – компютър, интернет връзка, принтер. Конферентната зала разполага с петдесет места и необходимото техническо оборудване за провеждане на работни срещи.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: