02 940 11 00
0887 220 661

9:30-18:00ч
Profi Tours
  • Обща информация
  • Цени и пакети

Обща информация

Бест Уестерн Парк Хотел, Варна

Почивка във Варна, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за [CURRENT_OFFERS_LINKS].

Три звездният Бест Уестърн Парк Хотел е създаден през 2003 г.Хотелът предлага прекрасни условия за ваканционни и бизнес пътувания.

Местоположение на Бест Уестерн Парк Хотел:

В близост до центъра на град Варна, с прекрасна гледка към Морската градина.

Настаняване в Бест Уестерн Парк Хотел:

20 единични стаи; 21 двойни стаи; 3 луксозни стаи; 2 апартамента с 1 спалня1 апартамент с 2 спални

Удобства в хотела:

Ресторант, Лоби Бар, Скай Бар, рум сървис, пране и гладене, бюро информация, автомобили под наем, трансфер, разплащане с кредитни карти, фитнес център, парна кабина, център за масаж, интернет достъп, Безплатен паркинг

Хранене и развлечения:

Хотелът разполага с климатизиран и модерен ресторант Celebration, подходящ за семейно празненство, изискано парти, вечеря за двама, празник на фирмата, семинар, сватбено тържество, коктейл или VIP парти.

Терасата на покрива на хотела е подходяща за романтична вечеря или изискано парти. От там се открива прекрасния изглед на Варненския залив и града. Отворена е за гости на хотела и ресторанта.

Уютен бар с удобна мебелировка, предлага коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки. Тук можете да се насладите на аромата на истинско италианско кафе, поднесено пред приятната зеленина на морската градина.

Бизнес удобства в Бест Уестерн Парк Хотел:

Мултифункционална конферентна зала с 60 места, зала за срещи с десет места, заседателна зала с десет места, зала интервю за 6 места, бизнес център и други удобства за бизнес събития за провеждане на бизнес срещи и конферентни мероприятия.

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

 

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки