Обща информация

Хотел Бей Апартмънтс, Созопол

Почивка в Созопол, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Созопол или актуалните ни промоции.

Разположен в район Буджака на Созопол, хотела се намира само на 100 метра от залива. Този комплекс предлага апартаменти с балкон, от който се разкрива панорамна гледка към морето. На разположение има открит басейн с шезлонги и ресторант, предлагащ българска и международна кухня. Хотел "Бей Апартмънтс" няма собствена рецепция, а използва рецепцията на хотел Вю Апартментс на улица Виа Понтика №100, на разстояние 700м. При настаняване туристите трябва да отидат на рецепцията на Вю Апартментс.

Местоположение на Хотел Бей Апартмънтс:

Центърът на Созопол се намира на 1,5 километра, а плажът Хармани е на 1 километър от комплекса. Можете да стигнете до плажа Каваци за 10 минути с кола. Хотел "Бей Апартмънтс" няма собствена рецепция, а използва рецепцията на хотел Вю Апартментс на улица Виа Понтика №100, на разстояние 700м. При настаняване туристите трябва да отидат на рецепцията на Вю Апартментс.

Настаняване в Хотел Бей Апартмънтс:

Климатизираните апартаменти имат кът за сядане с кабелна телевизия и напълно оборудван кухненски бокс с кът за хранене. На разположение има самостоятелна баня с душ. В някои стаи се предлага безплатен Wi-Fi интернет.

Удобства в хотела:

Рецепцията на Бей Апартмънтс Созопол е на Ваше разположение денонощно. На разположение има безплатен частен паркинг. На място ще откриете детска площадка. В сградата на апартаментите се предлагат велосипеди и автомобили под наем. При заявка можете да се възползвате от предоставяните масажни услуги. Срещу доплащане се предлага летищен трансфер.

Уеб сайт: http://www.bayapartmentssozopol.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: