Обща информация

Хотел Астория, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

Тризвездният хотел Астория – част от комплекса АСТОРИЯ-ОРЕЛ е разположен в центъра на Слънчев бряг на крайбрежната алея. Само няколко крачки делят любителите на морето и хубавите плажове от финия златен пясък и морската прохлада.

Местоположение на Хотел Астория:

Благодарение на отличното местоположение, гостите на комплекса се радват и на бърз и лесен достъп до безбройните забавления за всяка възраст и интереси, които предлага най-привлекателния български черноморски курорт. Хотел Орел е свързан посредством топла връзка с хотел Астория. Тризвездния хотел Астория – част от комплекса АСТОРИЯ-ОРЕЛ се намира на 200 м от центъра на Слънчев бряг. Той е разположен на крайбрежната алея на 20 м от плажа.

Настаняване в Хотел Астория:

Хотел Астория (6 етажа) предлага настаняване в 174 двойни, 3 фамилни стаи и 9 апартамента - общо 372 легла.

Удобства в хотела:

Хотелът разполага с : - ресторант - блок маса - външен басейн с обособен къ за деца в него - пул бар - лоби бар - обменно бюро - аптека - лекарски кабинет - магазин - фото студио - фризиорски салон - студио за татуировки - интернет кът - сейф

Развлечения и свободно време:

За любителите на спорта в близост до комплекса има тенис кортове и мини голф.

Уеб сайт: http://www.astoriasunnybeach.bulgaria-hotels.com/bg/

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: