Обща информация

Сънрайз Хотел, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Хотелът е изцяло реновиран през лятото на 2004 г. с общ брой от 230. Повечето от стаите са с изглед към морето. PrimaSol хотели предлагат приятна атмосфера, приятелско обслужване и контрол на качеството.

Местоположение на Сънрайз Хотел:

Хотелът е разположен в центъра на к.к. Златни пясъци, на около 350 метра от плажа.Той принадлежи към международната хотелска PrimaSol състоящи се от хотелите Екселсиор и Сънрайз.

Настаняване в Сънрайз Хотел:

Хотелът е изцяло реновиран през лятото на 2004 г. с общ брой от 230.

Удобства в хотела:

Рецепция със сейфове под наем-депозит кутии, лоби бар, обменно бюро / проверки и кредитни карти /, лоби с удобни места за гледане на телевизия, асансьори.Гостите могат да ползват също басейн с минерална вода в предната част на "Екселсиор" хотел, разположена в непосредствена близост, където има и детски басейн и зона за свободна Jakusi.

Хранене и развлечения:

Ресторанти & Барове

* Стилно обзаведен основен ресторант с шоу-готвене, зона за непушачи и тераса, при условие закуска, обяд и вечеря с балансирано меню за различните вкусове.
* Удобни бар-ресторант за старо дърво до басейна на Екселсиор
* Снек бар до басейна на Сънрайз
* Два лоби бара, предлагащи български и международни аперативи и коктейли

Развлечения и свободно време:

Спорт и развлечения

Тенис на маса, волейбол, топката улицата, мини футбол, водна топка, тенис (резервирана предварително срещу депозит), аеробика, дартс, фитнес, Boccia, вид хазартна игра.

Спа и отмора в Сънрайз Хотел:

Гостите могат да ползват също басейн с минерална вода в предната част на "Екселсиор" хотел, разположена в непосредствена близост, където има и детски басейн и зона за джакузи.

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: