Обща информация

Сънео Хелиос Бийч Хотел, Обзор

Почивка в Обзор, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Обзор или актуалните ни промоции.

Хотелът разполага с 191 стаи – двойни малки, стандартни двойни, двойни разширени стаи, апартаменти и мезонети, подходящи за всеки тип настаняване. Хотелът е идеално място за почивка за семейства с деца, двойки или просто група приятели.

Хотелът работи на база All inclusive. На разположение на гостите са основен ресторант с тераса, тематичен ресторант, лаундж бар с тераса, бар край басейна с воден бар, плувен басейн (450 квадратни метра), с детска секция и безплатни шезлонги, кърпи и чадъри на басейна , детска площадка и мини-клуб (без анимация, родителски контрол), безплатна фитнес зала, безплатен Wi-Fi в целия хотел и салон за красота, масажи и сауна (срещу допълнително заплащане) в Риу Хелиос Бей –(300 м), фитнес, тенис на маса, дартс.

След вечеря, нашите гости могат да се насладят на жива музика и развлечения в бара на хотела.

Преди всичко, Обзор е популярен сред туристите, които търсят спокойствие и невероятни гледки към морето.  Благодарение на плажната ивица на хотел Helios, можете да се насладите на безкрайния хоризонт на морето и прекрасните залези. Като един от хубавите градове в България, Обзор е идеалното място за разходка с множество зелени площи и недокоснати гори в околностите му. Препоръчваме Ви да посетите близките градове като Варна и Несебър, богати на култура и социален живот.


Местоположение на Сънео Хелиос Бийч Хотел:

Хотелът е разположен на самия плаж, на брега на Черно море и предлага на своите посетители изключително съотношение цена-качество.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети