SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Ривиера Гардън хотел, Равда - почивка в Равда - Черно море, България

Обща информация

Ривиера Гардън, Равда

Почивка в Равда, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Равда или актуалните ни промоции.

Този Уникален по своята красота и местоположение комплекс в Равда, предлага приятна атмосфера и лекота, практичност, благодарение на естествените материали и натуралната цветова гама, използвани при оформлението.


Местоположение на Ривиера Гардън:

Равда е малък курортен град, разположен недалеч от знаменития български град Несебър. От този древен град-музей, Равда се намира на 1,5 км. На 5 км от Равда е разположен и друг популярен български курорт— Слънчев бряг.

Настаняване в Ривиера Гардън:

В комплекса са разположени апартаменти с една и с две спални, които се предлагат за продажба в завършен вид: под – висококачествен ламинат, стени и тавани – тухла, замазка, латекс, външни и вътрешни врати, оборудвани бани и тоалетни – бойлер, душ, мивка, стъклена преграда и моноблок. Апартаментите се предлагат и с един брой климатик.

Удобства в хотела:


Озеленена територия със собствен ландшафт
Ресторант -тераса
Детски кът, детска площадка
Пране
24ч. рецепция
Целогодишна охрана

Уебсайт: http://www.rivieragardenravda.com/bg/

Цени и пакети

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки