Обща информация

Приморско Дел Сол Хотел, Приморско

Почивка в Приморско, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Приморско или актуалните ни промоции.

Хотел Приморско Дел Сол предлага настаняване в луксозно обзаведени едноспални апартаменти и двойни стаи с изглед море и парк, които са с централна климатизация. Апартаментната част на хотелския комплекс предлага на своите гости настаняване в елегантно обзаведени студиа, едноспални и двуспални апартаменти.


Местоположение на Приморско Дел Сол Хотел:

Приморско Дел Сол е луксозен и модерен 5* хотелски комплекс. Намира се в град Приморско, който е един от най – популярните и предпочитани места за лятна ваканция по Южното Черноморие. Комплексът е разположен в непосредствена близост до северния плаж на Приморско, като едва 150 метра го делят от топлия и златист лазурен бряг.

Хранене и развлечения:

На своите гости, Приморско Дел Сол предлага основен ресторант, А – ла Карт ресторант, кафе сладкарница, Лоби бар, Пица бар, Pool бар. Изхранването е на база All Inclusive, организирано на блок маса.

Основен ресторант

Основният ресторант е с капацитет 165 места и голяма тераса с 250 места. Храната е разнообразна и може да задоволи всеки каприз и вкус. Бюфетът предлага богата гама от салати, супи, предястия, основни ястия, десерти и плодове, както и алкохолни и безалкохолни напитки.

А – ла Карт ресторант

Ресторантът е с капацитет 150 места и за него се прави предварителна резервация. Гостите могат да поръчат своята вечеря от богато меню, включващо блюда от интернационалната и модерна кухня.

Бар

Разположението на бара е в центъра на хотела и го превръща в „ кръстопът” и ориентир към всяка от частите на комплекса, включително към ресторанта, към рецепция и към басейна. Предлага топли, студени, безалкохолни и алкохолни напитки.

Кафе – сладкарница

Кафе – сладкарницата се намира в непосредствена близост до рецепцията. Предлага богат асортимент от торти собствено производство. Тук може да намерите богат избор от топли напитки, безалкохолни и алкохолни коктейли. Ако искате да отдъхнете с чаша хубаво кафе или ледено марково питие и екзотична торта – заповядайте в Кафе – сладкарницата на Приморско Дел Сол.

Пица – бар

Пица – барът е мястото, където може да си изберете от изпечените пред Вас неустоими пици.

Pool бар

Барът до басейна предлага студени и освежаващи напитки за нашите гости в горещите летни дни.

Спа и отмора в Приморско Дел Сол Хотел:

Приморско Дел Сол е оборудван с модерен Уелнес център, който предлага на своите гости редица разкрасяващи и отпускащи процедури. На разположение са турска баня, сауна, парна баня и стаи за различни видове масажи.

Комплексът разполага с вътрешен и външен басейн с детска секция, като гостите могат да позлват безплатно шезлонгите и чадърите около тях.

За любителите на спорта, Приморско Дел Сол предлага нов, функционално оборудван фитнес център.

За най-малките ни гости се грижи професионален екип от детски аниматори, като забавленията се провеждат както на откито, така и на в закрития Мини клуб. 

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: