Резервация

Цени и условия


5 нощувки

Чартърен полет

Само настаняване

01.01.1970

Екскурзия до Дубай през 2022/2023 за 5 нощувки

Код на програмата: TZ-13214.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

От 30.04.2023

Цени:

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

ПРОГРАМА:

1 ден
Отпътуване от летище София с редовен директен полет на авиокомпания Fly Dubai до Дубай. Пристигане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

2 ден
Информационна среща с представител на Туроператора, на която ще бъдете запознати с екскурзионната програма и възможността да заявите допълнителни екскурзии. Свободно време. Нощувка.

3 ден
Закуска*. Полудневна туристическа обиколка на български език на старата част на Дубай. По време на екскурзията ще разгледате истинския стар Дубай и ще научете повече за историята и уникалната архитектура в стария град. Ще посетите 3-те типични традиционни пазара "Souks" в Дубай, които са Grand Souk, Пазарът на подправките и Пазарът на златото. Ще преминете от другата страна на стария Дубай с традиционна лодка „Абра“ до пазарите за подправки и злато. Златният пазар е един от най-големите пазари в света, заради който Дубай е наречен Град на Златото. Ще видите уникалната страна на стария Дубай, започвайки от района Al Seef, който е най-красивият район в стария Дубай, включващ много магазини, ресторанти и най-старите къщи в Дубай. Ще разберете и какъв е начина на живот на емирствата. По време на обиколката е предвидена спирка за фотопауза до една от най-хубавите джамии в Дубай – джамията Джумейра и в близост до Дубай Фрейм (златната рамка на Дубай). Връщане в хотела около 13:30-14:00 ч. Продължителност на екскурзията - 4 часа. Екскурзоводско обслужване на руски/английски език с превод на български език.

4 – 5 ден

Закуска*. Свободно време за плаж или възможност за разнообразни допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място.

6 ден
Закуска*. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Свободно време до трансфера към летище за полет до София.

ЗАБЕЛЕЖКА: Програмата е примерна! Провеждането и последователността на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение. По-долу ще намерите списък с екскурзии в Дубай за сезон 2022-2023 с техните цени.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

• самолетен билет София – Дубай – София в икономична класа;
• пътнически и летищни такси;
• туристическа обиколка на старата част на Дубай на български език
• чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 7 кг;
• 5 нощувки със закуска* (за хотелите на BB - Bed & Breakfast);
• трансфери летище - хотел – летище;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

• екскурзии по желание /резервират се и се заплащат на място в Дубай/;
• такса „Туристически Дирхам” в Дубай - цената на стая на вечер e: за 4* хотел – 15 дирхама (около 7,50 лева); за 5* хотел - 20 дирхама (около 9,00 лева) - заплаща се задължително и лично от туристите при настаняване хотела.
• доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4 евро/8 лева за 6 дни; за лица от 75 до 80 г: 12 евро / 24 лева за 6 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

Полетно разписание за дати на отпътуване 12. 02, 05. 03 и 12. 03. 2023 г. :
София, Терминал 2 – Дубай 14:25 – 21:25
Дубай - София, Терминал 2 09:40 – 13:25


Полетно разписание за 30. 04. 2023 г.
София, Терминал 2 – Дубай 16:10 – 22:10
Дубай - София, Терминал 2 10:45 – 15:10

*Възможна е промяна в часовете на полетите
Часова разлика: Дубай e ПЛЮС 1 час напред в този период на годината. (София 10:00, Дубай 11:00)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:

авиокомпания Fly Dubai

Допълнителни екскрузии

ЕКСПРЕСЕН ТУР МУЗЕЙ НА БЪДЕЩЕТО + ПАЛМ ДЖУМЕЙРА – цена от 130 долара за възрастни, провежда се в пон. и сряда. 10:00 ч. Музей на бъдещето, 13:00 панорамна гледка от Palm View. Програмата е придружена с водач за трансфер.

АБУ ДАБИ СИТИ ТУР – цена от 85 долара на възрастен, провеждо се в пон. и четв. 13:00 Посещение на Абу Даби, джамията, време за снимки с гледка към Emirates Palace и Ферари, посещение на сувенирен магазин, посещение на джамията Шейх Зайед 20:00 прибиране в Дубай Сити.
AQUAVENTURE С ТРАНСФЕР + БИЛЕТ С АКВАРИУМ – цена от 145 долара, провежда се в пон. /ср. /сб. Групов трансфер, при мин. 6 човека от един регион. Програмата стартира в 11:00 и продължава до 18:00.
Водният парк Aquaventure се намира в емирство Дубай, на известния изкуствен остров
Palm Jumeirah, на територията на луксозния хотел Atlantis. Това е един от най
най-големите водни паркове в света и най-големите в ОАЕ.
MIRACLE GARDEN & GOBAL VILLAGE – цена от 90 долара, провежда се пн/ср/сб, от 13:00 до 20:00 часа.
ПЛУВАНЕ С ДЕЛФИНИ АТЛАНТИС – вижте цените на официалния сайт, https://www. atlantis. com/dubai/atlantis-aquaventure/dolphin-bay
САФАРИ групово – цени от 60 долара, провежда се всеки ден. Сафари приключение, спирка за снимки на красива пясъчна дюна, шоу програма, храна и музика. БУРЖ ХАЛИФА – от 48 долара, провежда всеки ден през 30 минтуи. Посетете впечатляващата 148 етажна сграда.
** Часовете подлежат на промяна, в зависимост от сезонността.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:

1. Условия за плащане:
1. 1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 50% от цената на туристическия пакет;
1. 2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 32 дни преди датата на отпътуване.
1. 3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1. 4. За резервации, направени след срока, описан в т. 1. 2 се изисква пълно плащане.

2. Необходими данни: три имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване);

3. Анулационни условия и срокове:
3. 1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25. 00 евро на резервация /48. 90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 45 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25. 00 евро на резервация /48. 90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3. 2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3. 2. 1. от 44 до 32 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 50% от общата цена на туристическия пакет;
3. 2. 2. от 31 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет;
3. 2. 3. от 21 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3. 3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

Анулации без неустойка и срокове за възстановяване на заплатените суми:
- При анулация на пътуването от страна на ТО при ненабран минимален брой туристи, сумата се възстановява в рамките на 14 дни от датата на отмененото пътуване;
- При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в рамките на 14 дни от датата на отмененото пътуване;

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ВАЖНО: В ОАЕ съществуват пълни забрани за вноса на определени стоки, предмети и вещества. Забраните са свързани с различни причини, включително международните конвенции, опазване на околната среда, здравето и безопасността, както и религиозни и морални съображения. Те обхващат: всички видове наркотици, азбест, използвани пневматични гуми; промишлени отпадъци; подправени валута; "Habara" соколи, слонова кост и рог от носорог; живи камили; всички печатни материали, които не се придържат м местната религия и морала; или материали, забранени съгласно законите в сила в страната (Списък на основните забрани: наркотици; фалшива и подправена валута;необработена слонова кост и рог от носорог; приспособления и машини за хазартни игри;трислойни найлонови рибарски мрежи; Печатни произведения, живопис с маслени бои,произведения на изкуството, снимки, карти, книги, списания и каменни скулптури, които противоречат на ислямските учения, добрите нрави или умишлено насаждат неморалност или смут; използвани и рециклирани автомобилни гуми; бонбони с форма на цигари;вещества, разрушаващи озоновия слой; халогенопроизводни на въглеводородите;Халогено-, сулфо-или нитрозопроизводни на фенолите или на фенолните алкохоли,съдържащи само халогенни заместители и техните соли; радиационно замърсени вещества; азбест; лазерни писалки; опасни отпадъци; метални отпадъци и скрап; ). Изцяло се забранява вносът от Израел, както и на стоки, носещи логото на Израел


ЗАБЕЛЕЖКИ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 28 дни преди датата на отпътуване.

Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели;
Пакетните цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1. 68 лева. Ако има промяна в обменния курс с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да промени общата пакетна цена.
В някои от хотелите в Дубай се изисква депозит за услуги в хотела – ресторанти, мини бар и др. Сумата се възстановява, ако не са ползвани допълнителните услуги.

Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+9 0242 310 28 37) или на Bizness WhatsApp: + 41 78 856 07 42! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение. ;
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение;

Българските граждани влизат в ОАЕ с паспорт, валиден минимум 6 месеца към датата на пътуване. Други специални документи не се изискват. Визи за посещения в Обединените Арабски Емирства за период до 90 дни, както и при транзитно преминаване през страната, за българските граждани не са необходими.
При пътуване от България за ОАЕ не са необходими имунизации и на границата не се изисква имунизационна книжка.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 619 €
5 нощувки включена закуска 30.04.2023 с полет

Резервирай сега