Обща информация

екскурзия до Пескичи и Вико дел Гаргано

Екскурзия към програмата Почивка в Южна Италия - Пулия 2023, Виесте - скритото бижу на Адриатика копие

Екскурзията "Пескичи и Вико дел Гаргано" може да посетите като част от ваканционната ни програма "Почивка в Южна Италия - Пулия 2023, Виесте - скритото бижу на Адриатика копие" - за повече информация за програмата натиснете тук.

Цена: 32 € / 63 лв.

Продължителност: полудневна

На по-малко от 15 км от плажовете на Виесте, красивият град Пескичи се намира на скала с изглед към морето и охранява един от най-очарователните заливи на Италия в националния парк Гаргано.
Сърцето на Пескичи е величественият нормански замък и Торе дел Понте (Мостовата кула). Тази кула е врата към магически каменен лабиринт от алеи и стълбища, издълбани в склона на хълма, зона от павирани с камъчета улици и къщи, които се спускат към морето със своите отличителни бели фасади.
След пешеходната обиколка в стария град на Пескичи ще се отправим към едно от най-красивите градчета на Италия Вико дел Гаргано.
Историческият център на Вико дел Гаргано е сърце от древен камък, където времето сякаш е спряло. Това е триумф на портали, гербове, стръмни стълби и камбанарии, събрани в емоционална обстановка, подобна на рождество, от комини и червени покриви.

  32 € / 63 лв.
полудневна

Намери оферта