SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Парк хотел Стара Загора - почивка в България

Обща информация

Парк хотел Стара Загора, Стара Загора

Почивка в Стара Загора, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Стара Загора или актуалните ни промоции.

Парк-Хотел "Стара Загора" е 5-звезден комплекс, който беше официално открит на 30 юни 2012 г. Той е атрактивен не само с луксозното си обзавеждане, но и с факта, че се намира на брега на живописното езеро "Загорка".


Местоположение на Парк хотел Стара Загора:

Парк-Хотел „Стара Загора” e луксозен петзвезден комплекс, разположен край живописното езеро „Загорка” до североизточния транспортен изход на Стара Загора за Казанлък и Русе. 

Настаняване в Парк хотел Стара Загора:

Изгледът от хотелските стаи към езеро „Загорка” с плуващите във водите му диви патици, възможностите за риболов, колоездене и разходки в красивия горски парк край комплекса и полите на Средна гора създават разнообразни възможности за активна почивка. Парк-Хотел „Стара Загора разполага с 31 двойни и единични стаи, два луксозни апартамента и един VIP апартамент, отличаващи се с пространственост и съвременен уют. 

Хранене и развлечения:

Ресторантът на Парк-хотел „Стара Загора” разполага със 150 места, а градината с 300 места и детска площадка. Кафе-сладкарницата след 20 ч. се превръща в стилен Пиано бар.  

Градина "Орфеида" разполага с до 300 места, разположени живописно на три нива край езеро "Загорка". В най-високото ниво на градината работи покрит Барбекю бар с пещ на дърва, в която се приготвят класически италиански пици и оригинални специалитети от месо и зеленчуци. Покритата част на Градина "Орфеида" работи 11 месеца в годината, независимо от климатичните условия навън. На средното ниво на градината е разположен удобен открит бар за алкохолни и безалкохолни напитки. На първото ниво се намира атрактивна детска площадка с разнообразни уреди за забавление, отговарящи на всички съвременни изисквания за безопасност.

Всяка вечер след 20 часа Кафе-сладкарница "Кибела" се превръща в стилен Пиано бар, отворен за посетители до 03.00 ч. след полунощ. Пиано барът разполага с до 70 места. Богата колекция от маркови алкохолни и безалкохолни напитки, меката светлина на полилеите, стилната обстановка, изпълненията "на живо" на роял на известни музиканти и певци, са истинска предпоставка за емоционален завършек на деня...

Кафе-Сладкарница „Кибела” е естествено продължение на ресторант „Орфеида”. Тя разполага с до 70 места. Овалната панорамна витрина на сладкарницата разкрива една от най-красивите гледки към езеро „Загорка”. Непременно опитайте тортите, приготвени на място от майсторите сладкари на „Кибела”. Сладкарницата работи от 08.00 ч. до 20.00 ч.


Развлечения и свободно време:

Парк-Хотел „Стара Загора” се намира в район богат на туристически атракции и исторически забележителности – Неолитните жилища, датиращи отпреди 8000 години, Долината на тракийските царе, Тракийската гробница в Казанлък, Мегалитът край Бузовград, Мъглижкият манастир, най-голямата оперна сграда на Балканите, намираща се в Стара Загора и много други. 

Спа и отмора в Парк хотел Стара Загора:

 В хотелската част удобно е разположен SPA център с басейн, джакузи, фитнес, парна баня, турска баня, сауна и масажен кабинет. 

Красивите мозайки в басейна на SPA център „Бедек” ни пренасят в приказната атмосфера на морско дъно. Удобните шезлонги, светлината от панорамните прозорци, голямото масажно джакузи и чистата, топла вода в басеина са отлична предпоставка за много положителни емоции.

Фитнес центърът е разположен непосредствено до басейна. Модерните уреди позволяват извършването на упражнения за различни групи мускули, които, съчетани с плуване и водни процедури, постигат тонизиращ и укрепващ ефект.

 

Бизнес удобства в Парк хотел Стара Загора:

 Комплексът разполага общо с 6 конферентни зали с капацитет от 7 до 300 места. Залите имат пряка връзка с Медиен център, в който участниците в конференции, семинари или други събития могат да ползват безплатно бърз интернет и офис техника. 

Зала „Тервел” е най-голямата конферентна зала в комплекса. Има капацитет до 300 места. Намира се на етажа над ресторант „Орфеида”, следвайки неговата форма и терасовидно разположение. Най-горното ниво на залата разполага с обширно пространство за лекторите, видимо дори от най-отдалечения и ъгъл. Оборудвана е с мощен мултимедиен проектор, спускащ се екран, модерен пулт за управление и места за разполагане на компютри с ползване на високоскоростен безплатен безжичен интернет.

 

Зала „Береника” се намира непосредствено до рецепцията на Парк-Хотел „Стара Загора”. Тя разполага с до 40 места. Удобна е за фирмени съвещания, провеждане на семинари и дискусии. Във времето от 6.45 ч. до 10.00 ч. зала „Береника” работи като салон за закуска на гостите на хотела.

Зала „Рафаел” разполага до 13 места. Тя е предназначена за срещи в тесен кръг, бизнес разговори и дискусии.

 

Зала „Рафаел” разполага до 13 места. Тя е предназначена за срещи в тесен кръг, бизнес разговори и дискусии.
Непосредствено пред конферентна зала „Рафаел” е разположен Медиа център "Евър". Центърът има пряка връзка с хотелската част на комплекса. Той разполага с 20 места, оборудван е със съвременна офис техника, бърз интернет. В Медиа център „Евър” е обособена и галерия, в която периодично се подреждат експозиции с произведения на изобразителното изкуство. Удобен е за провеждане на разговори и интервюта.

Зала „Леонардо” разполага до 13 места. Тя е предназначена за срещи в тесен кръг, бизнес разговори и дискусии.

Непосредствено пред конферентна зала „Рафаел” е разположен Медиа център "Евър". Центърът има пряка връзка с хотелската част на комплекса. Той разполага с 20 места, оборудван е със съвременна офис техника, бърз интернет. В Медиа център „Евър” е обособена и галерия, в която периодично се подреждат експозиции с произведения на изобразителното изкуство. Удобен е за провеждане на разговори и интервюта.

 

Зала „Дионис” е ситуирана на нивото под ресторант „Орфеида”. Разполага с до 30 места и е удобна за провеждане на разговори в тесен кръг, фирмени съвещания, отбелязване на лични празници и семейни тържества. „Дионис” има пряка връзка с компактна, стилна VIP зала със 7 места.

Цени и пакети

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки