Обща информация

Парк Хотел Континетал Прима, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

Поразително модерната фасада разкрива асортимент от елегантни публични и частни пространства. Отпуснете се с освежаващо питие в шикозен бар, опитайте набор от вкусни ястия в изтънчения ресторант "Ориент", потопете се в басейна или изиграйте една игра тенис на маса или дартс.

Местоположение на Парк Хотел Континетал Прима:

Разположен в борова гора и в близост до множество впечатляващи атракции, този изискан 4-звезден имот се гордее с комфортно просторни и светли помещения.

Настаняване в Парк Хотел Континетал Прима:

Оттеглете се на уютните легла в декорираната с вкус стая и се насладите на разкоша от предлаганите луксозни удобства.

Удобства в хотела:

Конферентна/Банкетна зала, Пералня, Фризьор/Салон за красота, Валутна обмяна, Магазин за сувенири и подаръци, Наем на велосипеди, Факс/Копирни услуги.

Хранене и развлечения:

Хотелът разполага с един основен ресторант с лятна тераса с лице към басейна: Ресторант "Ориент", лобибар "Прима" и бар край басейна.

Бизнес удобства в Парк Хотел Континетал Прима:

Ръководете бизнеса си в напълно оборудвани заседателни зали и след това се спуснете до плажа, който е само на 300 метра далеч. Изследвайте околностите с курортния минивлак.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: