SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Панорама хотел, Велико Търново - почивка във Велико Търново, България

Обща информация

Панорама, Велико Търново

Почивка във Велико Търново, България

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки във Велико Търново или актуалните ни промоции.

Разположен в сърцето на историческата стара част на град Велико Търново, този 4-звезден хотел може да се похвали с уникални архитектура и интериорен дизайн.


Местоположение на Панорама:

Панорама се намира много близо до основните забележителности и атракции на историческата столица на България, включително хълма Царевец с дворцовите руини, паметника на Асеневци и Стамболовия мост.

Настаняване в Панорама:

Хотел Панорама предлага удобни стаи и апартаменти, някои от които имат тераса. Те откриват великолепни гледки към паметника на Асеневци, хълма Света гора и река Янтра.

Хранене и развлечения:

Панорамният ресторант сервира широка гама от първокласни български и международни ястия в изключително стилна атмосфера, както и отлична селекция от напитки. На богато разнообразие от коктейли и други питиета можете да се насладите също и в елегантния пиано бар.

Цени и пакети

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки