Обща информация

Рицарски турнир

Допълнителна екскурзия към Почивка в Испания - Коста Брава 2021 с Барселона

Екскурзията "Рицарски турнир и фламенко спектакъл " може да посетите като част от екскурзионната ни програма "Почивка в Испания - Коста Брава 2021 с Барселона" - за повече информация за програмата натиснете тук.

Цена: 47€ за възрастен, 23,5€ за дете; (с вечеря)

Продължителност: Вечерен спектакъл (с вкл. вечеря)

Вечерен спектакъл, който по приятен и забавен начин представя испанската история и култура. Първата част на спектакъла ще ви пренесе в далечни отминали времена. Рицари в средновековни доспехи ще показват бойни умения и ще се сражават отчаяно пред очите ви за да опазят земите си и да защитят своите граф и графиня. Ще бъдете свидетели на част от великата и древна история и ще усетите колорита на тази епоха.
По време на спектакъла ще ви сервират типични средновековни блюда в автентична атмосфера – цяло печено пиле, супа, печен картоф - всичко това без прибори.
След турнира в голямата бална зала на замъка ще повишите празничното си настроение под звуците на великолепна испанска музика. Ще се насладите на фламенко спектакъл, изпълнен с много чувство и страст от темпераментни танцьори и музиканти.
Връщане в хотела към 01.00 ч.

  47€ за възрастен, 23,5€ за дете; (с вечеря)
Вечерен спектакъл (с вкл. вечеря)

Намери оферта