Обща информация

Панорама апартхотел Дриймвил, Свети Влас

Почивка в Свети Влас, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Свети Влас или актуалните ни промоции.

Апарт-хотел "Меджик и Панорама Дриймс" се намира в тихия район между курорта Слънчев Бряг и Свети Влас, на около 150 метра от морския бряг. На около 10 мин. пеша от центърът на Св. Влас. Пред самият комплекс има спирка на автобусите по линията Св. Влас-Сл. Бряг.

Комплексът в Свети Влас се състои от три отделни сгради,на място,от което апартаментите имат неповторима гледка към морето,залива на Сл. бряг и Несебър, а други към басейна и градината.


Местоположение на Панорама апартхотел Дриймвил:

Комплексът се състои от три отделни сгради с прекрасна архитектура. Обгърнати от богата зеленина са двата големи басейна с детски сектори. Маджик Дриймс има специфично местоположение върху парцел с висока денивелация, поради което по-голямата част от апартаментите разполагат с неповторима гледка към морето.

Настаняване в Панорама апартхотел Дриймвил:

Хотелът разполага със студия (макс.2), апартаменти с една спалня (макс.2+2)и апартаменти с 2 спални(макс.3+2). Всички апартаменти в Меджик Дриймс имат кухненски бокс с приспособления за готвене и хладилник. Апартаментите предлагат голям мебелиран балкон с изглед към морето и градината. Като стандартно удобство те включват също кът за хранене.

Панорама Дриймс, Свети Влас разполага с леглова база от 150 места.

Спа и отмора в Панорама апартхотел Дриймвил:

Хотелът разполага с два просторни басейна/за възрастни и детски/, които осигуряват прохлада и възможност за плуване в горещите летни дни.

Уеб сайт: http://www.panoramadreamssunnybeach.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: