Обща информация

Мадара Парк Хотел, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Златни пясъци или актуалните ни промоции.

Мадара Парк Хотел Ви предлага много възможности да изпълните своята мечтана почивка. Хотелът е известен сред своите гости за стилния си интериор и качествено обслужване, които осигурява.


Местоположение на Мадара Парк Хотел:

Мадара Парк Хотел се намира в централната част на комплекс Златни пясъци. Той е разположен е в близост до всички атракции и заведения в курорта и в същото време е заобиколен с тишина и спокойствие.

Настаняване в Мадара Парк Хотел:

Елегантните 242 стаи и апартаменти дават възможност на всеки гост да се потопи в емоцията на опита, предоставена от Мадара Парк Хотел.

Хранене и развлечения:

Основният ресторант на хотела предлага на своите гости богата шведска маса, като им дава възможност да изпитат удоволствието от разнообразните ястия, приготвени в съответствие с международната и средиземноморска кухня. Капацитет: 250 места, тераса: 100 места

Ресторант а ла карт - предлага изтънчено и деликатен меню в съответствие с европейската кухня, както и разнообразие от морски дарове.

Развлечения и свободно време:

Игри и забавления за деца от всички възрасти:
Малки деца - 3-5 години;
Деца - 6-12 години;
Тийнейджъри - 13-16 години.

Спа и отмора в Мадара Парк Хотел:

Мадара Парк Хотел предлага подмладяващи терапии за красота, хидромасаж, джакузи, успокояващи масажи, арома терапия и детоксикиращо антицелулитно лечение.
В Spa центъра на Мадара Парк Хотел гостите могат да се възползват от две отделни сауни, две стаи за масаж, както и от джакузи и закрит басейн.

Бизнес удобства в Мадара Парк Хотел:

Хотелът разполага с конферентна зала с 80 места, модерна озвучителна система, проектор и достъп до Интернет.
Екипът на Мадара Парк Хотел е специализиран в организирането на:
- Бизнес срещи
- Презентации
- Team Building
- Обучение

Уеб сайт: http://www.madaraparkhotel.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: