Обща информация

Комплекс Меллия Равда, Равда

Почивка в Равда, България

Цени и пакети за хотела →

Комплексът се намира на тихо и спокойно място с изградена инфраструктура с всички удобства и места за забавление като нощни клубове и ресторанти, различни магазини, луна-парк за деца и възрастни. Екологично чистия плаж, отличния въздух и благоприятните атмосферни условия на района са гаранция за една спокойна семейна почивка.

Местоположение на Комплекс Меллия Равда:

Комплекс "Меллия Равда" се намира в централната част на курортното селище Равда и е на 100 метра от най-хубавия плаж в Равда – Южния и само на 50 метра от сградите на общината и пощата. Курортното селище Равда се намира на 28 км. от гр. Бургас и на 20 км. от международното летище, и на практика е непосредствено свързано с най-популярните курорти: град Несебър и курортен комплекс "Слънчев бряг".

Настаняване в Комплекс Меллия Равда:

Всички апартаменти са луксозно обзаведени, имат климатик и пълно кухненско оборудване, включително и посуда.

Удобства в хотела:

Една приятна разходка до стария град - музей - Несебър ще докосне сърцето на всеки, който иска да се запознае с историческото наследство на България, чрез посещение на музеи и църкви, и да се наслади на тесните улички и старите къщи както и да опита традиционната кухня в разнообразието от уютни малки ресторанти, които са съхранили българската традиция. Удобства:Външен басейн;Асансьор;Ресторант.

Уеб сайт: http://www.melia-ravda.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: