Обща информация

Комплекс Европа, Долна баня

Почивка в Долна баня, България

Спа комплекс „Европа“ в град Долна Баня ви посреща с елегантност,стил ,лукс, удобство и много забавления!

Местоположение на Комплекс Европа:

Разположен е в самия център на града. Гостите могат да посетят щраусова ферма на 2 км от Комплекс Европа или голф игрище. Велинград е на 38 км, докато Боровец е на 15 км. Летище София е на 52 км.

Удобства в хотела:

Комплексът предлага три термални басейна, спа процедури, футболно игрище, велосипеди/АТВ под наем и всичко необходимо за Вашият ефективен отдих. Още с влизането в къща за гости Европа ще откриете две просторни огледални помещения с хол и модерна кухня, подходящи за събиране със семейството, приятели или просто да се насладите с любим човек на огъня край камината. Кухните са напълно оборудвани - хладилник, съдомиялна машина, микровълнова, фурна, кафе-машина и всичко необходимо. Може сами да приготвите своята закуска, обяд, вечеря или да зявите това предварително и ние ще организираме Вашето изхранване! Може да избирате между домашно приготвени ястия като пълнени чушки, мусака, пилешка супа и др. Моля попитайте при настаняване, за да получите повече информация! Кухните са заплащат по 150 лв на ден на кухня. Плюс депозит от 150 лв, който се връща при освобождаването на кухнята.

Хранене и развлечения:

По желание на клиента и при предварителна поръчка се предлага домашно приготвена закуска - 6 евро/човек. (Важи само за резервации от минимум 2 нощувки)

Развлечения и свободно време:

На Ваше разположение е просторна градина с барбекю със скара, пещ и чеверме. При поискване караоке 15-инчова тонколона MBA F-15 с два безжични микрофона - 10 лв/ден, газов отоплител- 40 лв/ден.

Спа и отмора в Комплекс Европа:

Температурата на водата е 67,8 градуса и се използва за лечение на ревматични и кожни заболявания, заболявания на сърдечносъдовата, дихателната, храносмилателната, двигателната, нервната и половата система. Къща за гости Европа предлага сауна , безплатно за гостите. Температурата на въздуха е от 70 °C до 100 °C. Високата температура и ниската влажност създават атмосфера, подпомагаща цялостно изпотяване и дълбоко прочистване на кожата. Необходима е резервация. Къща за гости Европа предлага просторна парна баня, безплатно за гостите. Подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. Необходима е резервация. При желание от страна на гости се предлагат халати - 7лв/човек, чехли - 4 лв/човек.

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: