Обща информация

HVD Клуб Хотел Бор, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

Клуб Хотел Бор - Голямото разнообразие от услуги и съоръжения ще ви помогнат да създадете една незабравима морска ваканция.
HVD Club Bor се намира в частен парк, в известния курорт Слънчев бряг.


Местоположение на HVD Клуб Хотел Бор:

HVD Club Bor се намира в частен парк, в известния курорт Слънчев бряг. Хотелът се намира само на 150 м от спиращ дъха плаж и е в сърцето на курорта, близо до всички атракции, магазини, център на курорта, дискотеки, ресторанти и др.

Настаняване в HVD Клуб Хотел Бор:

HVD Club Bor е напълно реновиран през 2015 г. и предлага 229 модерни и комфортни стаи, 219 двойни и семейни стаи и 10 апартамента.

Удобства в хотела:

Хотелът е изцяло реновиран през 2015 г. и се състои от 229 стаи, от които 10 апартамента, рецепция, ресторант с лятна тераса, снек бар, а-ла-карт ресторант, лоби бар, бар на басейна, открит басейн, спа център, мини клуб, 2 асансьора, Wi-Fi в общите части и в стаите и сателитна телевизия
•Концепцията Ultra All Inclusive включва местни и избрани вносни напитки (алкохолни и безалкохолни), бутилирано вино в ресторантите.
Настаняване след 14:00ч. Освобождаване на стаите до 11:00ч.
Италиански а ла карт ресторант - предлага се веднъж на престой при минимум 7 нощувки при предварителна резервация (юни до средата на септември)
Необходима е гривна за използване на всички услуги Ultra All Inclusive
Подходяща вечерна рокля
Ultra All The Inclusive концепцията започва с обяд и завършва със закуска в деня на заминаване
Услугата Ultra All Inclusive може да се ползва само в комплекса. Забранено е изнасянето на храни и напитки от ресторантите и мини бара извън комплекса!

Хранене и развлечения:

Основният ресторант разполага с 290 места в просторна зала и красива тераса.
В основния ресторант можете да се насладите на местна и международна кухня в съвременна и релаксираща обстановка и отлично обслужване. Предизвикани сте да опитате изкусителното меню, разработено специално за Вас от нашия високо професионален екип. Нашите готвачи разкриват пред вас кулинарни тайни, които няма да можете да издържите.
Ресторантът е отворен за закуска, обяд и вечеря на шведска маса с разнообразни продукти и дори шоу кукинг.
Пет пъти седмично в Основния ресторант организираме тематични вечери – българска, италианска, азиатска, барбекю и гала вечеря.
Работно време:
Закуска 07:30 – 10:00ч
Обяд 12:00 – 14:00ч
Вечеря 18:00 – 21:00ч

А-ла-карт ресторант
Италианският а-ла-карт ресторант е отворен от юни до септември.
Концепцията Ultra All Inclusive включва едно безплатно посещение на престой (при минимум 7 нощувки) в A-La-Cart ресторант. Необходима е предварителна резервация. Изисква се дрескод.
Работно време:
А-ла-карт вечеря: 18:00-21:00ч


Снек баре отворен от юни до септември и предлага късна закуска и обяд на блок маса, кафе, чай, десерти, сладолед и кът за пица.
Работно време:
Късна закуска -11:00 – 12:00ч
Обяд – 12:00 – 15:00 часа
Кафе, чай, десерти, плодове и сладолед – 15:00 – 17:00
Пица- 12:00-15:00ч

Лоби бар е разположен в рецепцията на хотела и предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни, студени и топли напитки – сокове, коктейли. Лоби барът е отворен 24 часа.

Барът до басейна е перфектен за вашето свежо начало на деня, за малко разхлаждане в горещия следобед или вечерна доза релакс. Барът на басейна предлага разнообразие от освежаващи напитки с и без алкохол, кафе, чай, коктейли, шейкове и др.
В комбинация с незабравимата слънчева обстановка, приятна музика и ледено студен коктейл ще направят почивката ви най-пълна.
Работно време:
10:00 – 23:00 часа

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: