Обща информация

Ефир Апарт Хотел, Слънчев Бряг

Почивка в Слънчев Бряг, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Слънчев Бряг или актуалните ни промоции.

Хотелът разполага с три независими една от друга сгради, разположени в прерията на парковата обстановка. Настаняването е в луксозни студия и апартаменти.
Едно от предимствата, които правят комплекса атрактивен и уникален в региона, е комбинацията от природни дадености, местоположение, удобства и предлагани услуги.


Местоположение на Ефир Апарт Хотел:

Апарт – хотел Ефир е разположен в тих и спокоен район на площ от 3500 кв. м, в близост до главната улица на курортен комплекс Слънчев бряг, само на 350 м от морския бряг, непосредствено до световноизвестните хотели Империал Палас, Марвел , плаж Хелена.

Настаняване в Ефир Апарт Хотел:

Апарт-хотел Ефир разполага с 96 апартамента с една спалня и 4 студия.

Удобства в хотела:

На разположение на гостите на хотела са: денонощен магазин за хранителни стоки, кафе-бар, басейн с минерална вода за възрастни и детска част, зона за почивка с безплатни шезлонги и чадъри, безплатен неохраняем открит паркинг (при наличност в деня на пристигане) и детска стая за игри. За безопасността и сигурността на всички гости хотелът предлага сейфове на рецепция. Рецепцията е с работно време от 8 до 20 часа.

Клиентите плащат при пристигане възстановим депозит от 100,00 евро на единица, който се връща в края на престоя им, ако няма щети или счупвания в апартамента или студиото.

Хотелът приема само плащания в брой. Не са налични плащания с кредитни карти.

Уеб сайт: http://www.efiraparthotel.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: