Резервация

Цени и условия


5 нощувки

Автобус


01.01.1970

Екскурзия с автобус до Гърция: Атина, , Микена и Делфи

Код на програмата: RT-4049.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Настаняването е на база закуска и вечеря в хотел Epidavria 3* - оценка в Booking.com - 8.1


Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус; 
5 нощувки със закуски и вечери; 
Водач – придружител от туроператора.

Цената не включва

Обявените специално, че са с доплащане, екскурзии;
Градска такса (city tax);
Входни такси за музеи, билети за градски транспорт и пр.;
Застраховка „Медицински разноски при пътуване”;
Застраховка "Отмяна на пътуване";
PCR или антигенен тест, в случай че такива са нужни;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Екскурзия до Епидавъра, Микена и Нафплио - 38 BGN;
  • Екскурзия до Олимпия - 65 BGN;
  • Екскурзия до Монемвасия - 65 BGN;
  • Екскурзия до Атина - 55 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН:

ПЪРВИ ДЕН – 03.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив; 03:30 ч. – бензиностанция „Шел“ Пазарджик – трансфер до София (за тези, които желаят); 06.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор 43. Качването в автобуса започва в 05:30 ч. Спирки:  „Макдоналдс“ с. Студена в 06:30 ч.; Дупница (автогара) в 07.00 ч; Благоевград (бензиностанция „Газпром“) в 07.30 ч., Сандански (бензиностанция „OMV“) в 08:00 ч. Пътува се по маршрут Благоевград – Солун – Атина - Пелопонес. Вечерта - пристигане в Толо – живописен морски курорт на брега на Арголическия залив. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН: целодневна екскурзия до Епидавъра, Микена и Нафплио - разглеждане на Епидавъра - Нафплио - Микена

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Епидавъра, Микена и Нафплио (с доплащане 38 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзовод на български;  провежда се при минимум 20 участника; входните такси не са включени в цената и се заплащат на място). Екскурзията включва: разглеждане на Епидавъра– най-запазеният античен театър в Гърция (входната такса, която е около 12 евро се заплаща на място); Нафплио– древен град, живописно разположен в Арголическия залив, първа столица на гръцката държава след Освобождението; Микена - прочутото царство на Агамемнон (входната такса, която е около 12 евро се заплаща на място). Завръщане в Толо. Вечеря. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН: целодневна екскурзия до Древна Олимпия

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Древна Олимпия (с доплащане 65 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзовод на български;  провежда се при минимум 20 участника; входните такси не са включени в цената и се заплащат на място). Екскурзията включва посещение на едно от най-големите светилища в Древна Елада, посветено на бог Зевс, и мястото, където са се провели първите Олимпийски игри през VII век пр. н. е. (входната такса, която е около 12 евро се заплаща на място). Завръщане в Толо. Вечеря. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: целодневна екскурзия до Монемвасия

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Монемвасия (с доплащане 65 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзовод на български;  провежда се при минимум 20 участника). Екскурзията включва разглеждане на живописния средновековен град, разположен върху малък остров, свързан със сушата посредством тесен път, заради което е наричан „Гибралтар на Изтока” (до стария крепостен град се достига единствено пеша). Завръщане в Толо. Вечеря. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН : целодневна екскурзия до Атина - панорамна обиколка на Атина - посещение на Акропола

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден за почивка или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Атина (с доплащане 55 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзовод на български;  провежда се при минимум 20 участника; входните такси не са включени в цената и се заплащат на място). Екскурзията включва: панорамна обиколка на Атина– пл. „Омония“, ул. „Панепистимиу“ с прекрасните неокласически сгради на Националната библиотека, Университета и Академията на науките, площад „Синтагма” с Парламента, Арката на император Адриан, храма на Зевс, античния олимпийски стадион; посещение на Акропола (входната такса, която е около 20 евро се заплаща на място). Свободно време. Завръщане в Толо. Вечеря. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН:

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за България. Късно вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор 43. Трансфер до „Шел“ Пазарджик и Пловдив.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележка: При тази екскурзия няма никакви ограничения за възрастта на участниците, тоест всички могат да се възползват от цената, независимо дали са навършили 55 години и дали са придружени или не от хора, навършили тази възраст.

ВАЖНО: При нощувки в Гърциятуристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди, 3 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 4 звезди, 1,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 3 звезди и 0,50 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 2 и 1 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

За хотела

  от 555 лв
5 нощувки с автобус

Резервирай сега