Резервация

Цени и условия


3 нощувки


Закуска и вечеря

01.01.1970

София - Будапеща - София

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати Цени в евро Цени в лв.
30.12.2011 540 € 1056.00лв

Цената включва:

  1. Директен полет с включени летищни такси на авиокомпания "Малев" за полет София -Будапеща - София;
  2. Трансфер летище – хотел – летище;
  3. 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Ramada Resort Budapest 4****;
  4. Ползване на Oriental Spa, уелнес и фитнес център (отопляем външен басейн, вана мандала, сауни, парна баня, фитнес зала), ползване на халат, безжичен интернет, шатъл между хотела и центъра на града - Площада на героите, използване на открит паркинг.
  5. Новогодишна програма с Гала вечеря;
  6. Безплатен достъп до водния парк AQUAWORLD по време на целия престой;

Цената не включва:

Разходи от лично естество;

Отстъпки:

Доплащания:

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1 Ден - Излитане от летище София. Кацане в Будапеща. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел "Ramada Resort Budapest" 4**** . Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка в Будапеща.

2 Ден - Закуска в хотела. Свободно време за разходка и пазаруване. Възможност за забавление в един от най-големите в Централна Европа закрити водни атракционни паркове AQUAWORLD. Новогодишна програма с Гала Вечеря. Посрещане на новата година!Нощувка в Будапеща.

3 Ден - Закуска в хотела. Свободно време за разглеждане на Будапеща. Възможност за забавление в един от най-големите в Централна Европа закрити водни атракционни паркове AQUAWORLD или разходка в центъра на Будапеща. В града имате възможност да се насладите на очарователни гледки от двете страни на Дунава, многобройни възможности за шопинг и неповторимата атмосфера на многобройните екзотични кафенета и ресторанти. Вечеря и нощувка в Будапеща.

4 Ден - Закуска в хотела. Трансфер до летището. Отпътуване за България. Пристигане на летище София.

Други условия по програмата

  1. Ramada Resort Budapest е 4**** конферентен и уелнес хотел, предлагащ уникални услуги. Хотелът разполага с 309 стаи и апартаменти с интернет връзка, конферентен център с капацитет почти 1000 души, спа център и фитнес, увеселителен център, външен и вътрешен паркинг и директен достъп до Aquaworld – един от най-грандиозните закрити водни паркове в Централна Европа. На разположение на гостите на хотела има безплатен шатъл до центъра на града – Площада на Героите в Централна Европа.
  2. Аквапарка е един от най-големите в Централна Европа закрити водни атракционни паркове. AQUAWORLD предлага незабравими изживявания и забавления за млади и стари във всеки един ден от годината. Специалното покритие на огромния свод пропуска 95% от светлината, давайки възможност за слънчеви бани дори през зимата на терасата Анкор.
  3. Многобройни приключенски басейни, термални и градински басейни, джакузита, 19 пързалки с обща дължина 980 метра, между които 6 гигантски тръбни пързалки с различна степен на екстремност, планински поток, басейн за гмуркане, 25-метров плувен басейн, басейн с изкуствени вълни и плуващи топки заобикалят останките от храма Анкор с ориенталската си атмосфера, осигуряващи забавление за целия ден. Освен десетките сухи, инфрачервени и парни кабини в Sauna World, препоръчваме Ви да пробвате Kneip pool с въртящ стимулиращ ефект. Ледената пещера е приятно студена, докато загрятите лежанки в тепидариума са прекрасно място за почивка. Любителите на силните усещания могат да опитат плуващата топка, водния скутер или могат дори да сърфират през цялата година.
  4. Гостите могат да се наслаждават на прясно приготвените ястия, пици и огромни палачинки в ресторант Аqua и на алкохолните и безалкохолни напитки и коктейли в бар Аqua.
  5. Екскурзията се провежда за индивидуални туристи!

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
Уикенд в Будапеща за Нова Година

Резервирай сега