Обща информация

Вила Синтика, Сандански

Почивка в Сандански, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Сандански или актуалните ни промоции.

Sintica Wine Resort е повече от просто луксозен хотел и винарна – това е истинско изживяване за всички сетива, което е преплетено с разнообразната природа на региона и духа на Средиземноморието.


Местоположение на Вила Синтика:

Намира се на два километра от центъра на Сандански. Градът, известен като един от най-добрите природни лечебни центрове в Европа, привлича посетители от векове. Това е най-топлият български град през всички сезони.

Удобства в хотела:

Sintica Wine Resort разполага с 6 стандартни стаи, 16 луксозни стаи, 1 тройна стая и 3 апартамента, винарна, СПА център, целогодишен открит минерален басейн, добре оборудвана конферентна зала, 24/7 регистрация, паркинг и всички удобства за деца. Sintica Wine Resort предлага на гостите бягство от шума на града, обширни и зелени градини, първокласно обслужване, селекция от местни вина и гурме кухня, всичко това създава идеалните условия за перфектна почивка и релакс!

Комплекс Синтика е разположен в обятията на 60 декара парк, дал дом на повече от 100 вида средиземноморска растителност, включително и маслинова горичка. Зад водния бар, на 400m2, се простира оранжерия – обновена и пригодена да снабдява с пресни подправки Синти Ресторант.

Хранене и развлечения:

Ресторантът има възможност да настани до 90 души във вътрешната зала и зимната си градина и до 200 човека на външните тераси.

Развлечения и свободно време:

Sintica Wine Resort разполага с един от най-големите външни басейни в региона. Външните басейни, както и летният ни бар работят от месец Май до месец Септември. На разположение на гостите са шезлонги, чадъри и халати.

На летния ни бар ще намерите богато разнообразие от коктейли, алкохолни и безалкохолни напитки и снаксове.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: