Обща информация

Астера Спа Хотел, Златни пясъци

Почивка в Златни пясъци, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Черно море, Почивки в Златни пясъци или актуалните ни промоции.

Хотелът разполага с 277 просторни стаи, предлагащи изискан лукс и условия за пълноценна почивка. Обзавеждането е съобразено с най-новите модни тенденции. Като естествено продължение на модерния и стилен дизайн на Хотел & СПА Астера са ексклузивните апартаменти, които предлагат изключителна изискана атмосфера и специално подбрани услуги.
 
 

Местоположение на Астера Спа Хотел:

Хотел & СПА Астера се намира в центъра на к.к. Златни пясъци в близост до живописен плаж, огрян от ярко слънце. Неповторимата комбинация от фин златист пясък и топло лазурно море прави курорта едно от най-предпочитаните за почивка места. Разположен на 150 м. от плажната ивица, Хотел & СПА Астера предлага красива гледка към необятния морски лазур. Стилният интериор, съвременните архитектурни решения и акцентите върху цветовете, съчетани с ултрамодерен и различен дизайн, създават неповторимо усещане за уют и комфорт.

Настаняване в Астера Спа Хотел:

Хотелът разполага с 277 просторни стаи, предлагащи изискан лукс и условия за пълноценна почивка. Обзавеждането е съобразено с най-новите модни тенденции. Като естествено продължение на модерния и стилен дизайн на Хотел & СПА Астера са ексклузивните апартаменти, които предлагат изключителна изискана атмосфера и специално подбрани услуги.

Хранене и развлечения:

Ресторант Рустик

Хотел & СПА Астера предлага голямо разнообразие на кулинарни специалитети, подбрани със специално внимание и приготвени по неподражаем начин. В нашите ресторанти и барове ще получите качествено обслужване в стилна обстановка. Специалистите ни ще Ви помогнат при организирането на различни мероприятия: от семейна вечеря до сватбено тъжество, от кафе-пауза до фирмено парти. Ресторант Рустик е новоизграден през 2013 година с много внимание към детайлите, усещане за стил и хармония. Разполага със 160 места. * Закуска: 7:30 - 10:30 * Обяд: 12:30 - 14:30 * Вечеря: 18:00 - 21:00

Ресторант Аква

Ресторант АКВА разполага с 264 места. Новосъздаден през 2013 година. Модерен дизайн, съвременни цветове и интериорни решения, функционални мебели - прекрасно иновативно съчетание! Кулинарни специалитети от национална и световна кухня, подготвени с много старание от нашите майстори ще бъдат наслада за сетивата Ви! * Закуска: 7:30 - 10:30 * Обяд: 12:30 - 14:30 * Вечеря: 18:00 - 21:00

Спа и отмора в Астера Спа Хотел:

SPA & Wellness центърът на хотел Астера предлага хармонична и здравословна среда, в която можете да си починете, да се отпуснете и да се почувствате подмладени. От момента, в който влезете в СПА центъра, ще усетите прекрасно чувство на спокойствие и уют. Съвременият дизайн е перфектно съчетан с нежна и успокояваща атмосфера, подсилена от вниманието на талантливи терапевти. 

Вътрешният басейн с минерална вода е част от Wellness & Spa центъра на хотела. Разположен е на площ от 105 кв.м, с дълбочина до 1,50 м. С грижа за Вашето здраве ние сме създали спокойна и уютна обстановка, в която да се възползвате от даровете на природата.

Джакузи

Успокояващото бълбукане на топлите минерални води и нежният масаж на циркулиращите струи ще дарят тялото Ви с безкрайно блаженство или приятна отмора след усилена тренировка в спортния център.

 

Бизнес удобства в Астера Спа Хотел:

Хотел & СПА Астера предлага три модерни мултифункционални зали, с подходящи прилежащи помещения за симултантен превод, кафе-паузи, индивидуални срещи.

  • Зала с капацитет 288 места

  • Зала с капацитет 100 места и размери 13,8х8м, височина 2,8м

  • Зала с капацитет 30 места и размери 7,6х6,6м, височина 2,8м

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: