Обща информация

Перла Апартаменти (бивш Афродита апартаменти), Несебър

Почивка в Несебър, България

Цени и пакети за хотела →

Перла апартаменти се намират до Aphrodite Beach Hotel****, а гостите получават повече уединение и в същото време могат да се възползват от всички удобства и услуги на 4-звездния хотел през летния сезон. Апартаменти Перла*** са разположени в два отделни корпуса на ул. Перла 18 (1-ва линия) и 24 (2-ра линия).


Местоположение на Перла Апартаменти (бивш Афродита апартаменти):

Perla Apartments First Line*** се намират точно до Aphrodite Beach Hotel****, на ул. Перла 18, 1-ва линия и се обслужват с любезното съдействие на Aphrodite Beach Hotel Management Team. Гостите на апартаментите могат да се възползват от всички удобства и услуги на 4-звездния хотел през летния сезон. Perla Apartments се намират в близост до Aphrodite Beach Hotel****, на ул. Перла 24, 2-ра линия и се обслужват с любезното съдействие на Aphrodite Beach Hotel Management Team. Гостите на апартаментите могат да се възползват от всички удобства и услуги на 4-звездния хотел през летния сезон.

Удобства в хотела:

Описание на платените и безплатни услуги (22 Април – 09 Октомври):
 Wi-Fi – безплатно;
 Външен басейн (в Aphodite Beach Hotel****, намиращ се на ул. „Перла“ 17) - безплатен
 Сейф на рецепция – безплатен (сейфовете са разположение в Aphodite Beach Hotel****, намиращ се на ул. „Перла“ 17);
 Закуска – по меню и/или шведска маса; Вечеря – избор от определено меню или шведска маса, в зависимост от броя на записалите се вечери - изхранванията на туристите се извършват в ресторанта на Aphodite Beach Hotel****, намиращ се на ул. „Перла“ 17 - срещу заплащане.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: