Обща информация

Хот Спрингс Медикъл и Спа, Баня

Почивка в Баня, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки в Баня или актуалните ни промоции.

Хотел Hot Springs Medical & SPA се намира в с. Баня (Разложка област) – село, което е известно с термалните си извори. Новопостроеният комплекс разполага с модерен СПА и Уелнес център с широка гама от разкрасителни и медицински процедури, закрит и открит басейн с хидромасажни дюзи. За най-малките има детски басейн, детска площадка и детски мини клуб. Гостите могат да се възползват от отлични медицински и лечебни услуги, отпускащи и релаксиращи дейности, качествени местни ястия, приготвени с натурални продукти, и невероятни планински гледки. Насладете се на спокойна почивка в полите на три планини, само на 2 часа път с кола от София и съвсем близо до Банско – най-големия и модерен ски курорт на Балканите.

Местоположение на Хот Спрингс Медикъл и Спа:

Хотелът се намира в село Баня, на 5 км от Банско и на 160 км от София.

Настаняване в Хот Спрингс Медикъл и Спа:

Всички стаи и апартаменти са обзаведени в елегантен стил. Техният брой е 135. Използваните материали са дървесина и детайли от камък, осигуряващи комфорт и декоративен акцент в Хот Спрингс Медикал и СПА. Всички помещения са климатизирани и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, просторни тераси с изглед към Рила и Пирин или към боровата гора наоколо, самостоятелна баня с вана или душ и биде, минерална вода, халати, пълен комплект кърпи, чехли, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности; безжичен интернет, сейф, мини-бар, SOS система. Някои помещения за настаняване разполагат с кът за сядане.

Удобства в Hot Springs Medical & SPA:

Хотелът предлага достъп до безплаттен безжичен интернет, безплатен закрит и открит паркинг, магазин за стоки от първа необходимост.

Хранене и развлечения в Hot Springs Medical & SPA:

В основния ресторант „Камено” се предлагат – включени в цената - богата закуска и вечеря на блок маса, както и шоу-готвене. Ресторантът предлага и а-ла-карт меню с европейска и българска кухня, за което се заплаща допълнително. Ползват се продукти от местни производители.

Лоби барът е просторен и разполага с камина. Сервират се разнообразни коктейли, български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки. Заплаща се допълнително.

Развлечения и свободно време:

Персоналът на рецепцията може да организира конна езда, рафтинг, планински преходи, офроуд сафари, АТВ турове, както и винени турове и екскурзии до културни забележителности.

Спа и отмора в Хот Спрингс Медикъл и Спа:

В хотел HOT SPRINGS се използва само чиста минерална вода в СПА и Уелнес центъра, за всички процедури, както и за всички медицински и оздравителни лечения. Персоналът може да разработи лични програми за физиотерапия и рехабилитация, кинетична терапия, процедури за детоксикация, отслабване и анти-стрес. Центърът разполага със свързани вътрешен басейн (36 °C ) и външен контрастен басейн с минерална вода, класически турски хамам, парна баня, солна стая, финландски сауни - 80°C и 90°C, санариум – био сауна 60°C, иглу и леден фонтан, тепидариум, лакониум, релакс зала, зони за почивка.

Бизнес удобства в Хот Спрингс Медикъл и Спа:

Хотелът разполага с конферентна зала с панорамни прозорци и 150 седящи места. Оборудвана е с най-модерна техника. Има възможност да се раздели на две части.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване: