Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Рамира, Кюстендил

Почивка в Кюстендил, България

Ние, от хотел Рамира предлагаме не само нощувка и стандартно хотелско обслужване. За нас гостите и техните необходимости са на първо място. При нас ще намерите рецепция, която работи 24 часа и администратори готови да помогнат с информация или съвет за това къде да се разходите и какво да видите в Кюстендил.

Местоположение на Хотел Рамира:

Град Кюстендил се намира на около 80 километра от София с автомобил или автобус. Пътя се изминава за 1-2 часа в зависимост от трафика по международен път Е79/Е871. С влак разстоянието е около 100 километра и се изминава средно за 2 часа и 30 минути.

Настаняване в Хотел Рамира:

Всичките ни стаи са просторни, светли, чисти и удобни, както за кратък, така и за дълъг престой на семейства, бизнесмени, семейни групи или фирмени събития.

Локалното парно през зимата ще Ви стопли, а климатика през лятото ще Ви охлади до приятната за Вас темепература. Санитарните ни помещения са удобни и широки, поддържани в перфектна чистота.
Терасите предлагат прекрасна гледка към Хисарлъка, за която казват, че отморява бързо и ефективно.
Всички стаи разполагат с цифровата телевизия, която ще Ви държи в течение за живота около Вас.
Разполагаме с асансьор и специални стаи за хора в неравностойно положение.
Ако сме пропуснали да обясним нещо, ще компенсираме на място.
Заповядайте и до скоро!.

Удобства в хотела:

При нас ще намерите рецепция, която работи 24 часа и администратори готови да помогнат с информация или съвет за това къде да се разходите и какво да видите в Кюстендил. Лоби бара е на Ваше разположение за среща с партньор или просто за почивка пред чаша първокласна напитка. Макар и далече от вашия офис или работно място, имате възможност да поддържате ежедневните си задачи в ред използвайки безжичен интернет, факс, телефон или принтер. Ресторанта на хотела е изискан, с богато меню и персонал, който ще превърне избора Ви на храна в удоволствие. Ако ни гостувате със семейството си и имате малки деца, ние ще Ви осигурим детско креватче, което ще запази здравия сън на детето Ви и ще спомогне за пълноценната Ви почивка.

Хранене и развлечения:

Ресторант

Нашата страст към изисканата и вкусна храна ни доведе до създаването на ресторант Рамира. Предлагаме Ви любими рецепти, събирани и опитвани от нас и приятели през годините, заедно с подбрани вина и напитки.

Уютната обстановка и вътрешния двор са нашия комплимент към Вас, с пожелания да споделим заедно много щастливи и приятни моменти.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771