Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Мираж, Бургас

Почивка в Бургас, България

Хотелът предлага лукс, комфорт и висок стандарт на обслужване, които са съчетани с уникалната му архитектура. Сградата визуално напомня мачтата на кораб с издути платна. От хотела се разкрива великолепна гледка към морето, голяма част от града и Бургаския залив. Предлаганите удобства за бизнес и развлечения от този елегантен, модерен и луксозен хотел, го правят предпочитано място за посещение през цялата година.

Местоположение на Хотел Мираж:

Хотел „Мираж” в гр. Бургас е разположен на един километър от центъра на града. Намира се на главна пътна артерия, която е удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, южното Черноморие и столицата. В близост до него се има две спортни зали и стадион.

Настаняване в Хотел Мираж:

Четиризвездният хотел „Мираж” разполага със 72 стилни и уютни обзаведени стаи, осем супер луксозни апартамента и студия. Комфортното обзавеждането е изработено по индивидуални дизайнерски проекти. Хотелът е оборудван с най-модерното от аудио и визуалната техника. За всяка една от баните на осемте апартамента е избрана керамика от световно известната италианска фирма VERSACE. Уникалният стил и комфорт на хотела го правят предпочитано място за гости от страната и чужбина. Великолепната гледка към града, морето и Бургаския залив, превръща хотела в една предпочитана дестинация, както за бизвес пътувания така и за отдих и почивка през цялата година.

Хранене и развлечения:

Заведения

Ресторант

Ресторант "Мираж" разполага с изискан салон с 90 места и тераса с 15 места. Интериорните решения го правят несъмнена атракция и предпочитано място за приятно прекарани часове. За кулинарния комфорт и доброто настроение на гостите на хотела се грижат екип от майстори-кулинари. Менюто на ресторанта представлява една приятна разходка из Средиземноморието. За ценителите на българската кухня не са забравени и традиционните специалитети. Дискретното и изискано обслужване, професионализма и творчеството на кухненския екип правят това прекрасно място едно от най-предпочитаните в града. Ресторантът предлага умело селектирани и подбрани напитки. Приятната атмосфера, се допълва и от изискана пиано музика.

Лоби бар

Лоби барът на хотел „Мираж” е изискано и приятно място, в което гостите на хотела могат да се насладят на чаша ароматно кафе или да проведат своите срещи в неформалноа обстановка. Тук се предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки. Опитните бармани могат да предложат на гостите много и разнообразни коктейли. Ценителите на сладките изкушения могат да се насладят на многообразието от сладкарски специалитети. Всичко това, съчетано с тихата и приятна музика прави Лоби барът на хотел „Мираж” предпочитано място за срещи, не само на гостите на хотела, но и на всички ценители на изискаността от Българи и света.

Нощен живот:

Нощен бар

Нощният бар на хотел „Мираж” предлага на гостите на хотела и града приятна атмосфера за отмора в края на деня. Тук умело са съчетани модерна визия и изключително приятна музика. Перфектното обслужване и изисканите напитки правят клуба предпочитано място за няколко часа прекарани в приятна компания на уютно място.

Бизнес удобства в Хотел Мираж:

Конферентни зали

VІР залата

VІР залата на хотел „Мираж” е разположена на един от панорамните етажи. Тя разполага с 20 места. Луксозното обзаведеждане, съчетано с прекрасната гледка към града, морето и залива, правят залата продходящо място за провеждане на официални обеди, бизнес срещи, делови вечери. Със своя конфорт и стил тя е едно от предпочитаните места за провеждане на срещи от национално и международно ниво.

Конферентната зала

Конферентната зала на хотел „Мираж” разполага с над 100 места. Със своята функционалност тя позволява провеждането, както на семинари, конференции и обучения, така и на сватби, тържества и фирмени събития. Перфектният дизай и стилната атмосфера я правят едно от предпочитаните места от бизнеса в града. На разположение на клиентите са мултимедия, озвучаване, екран, фрипчарт. За разнообразяване на събитията има възможност да се организират кафе-паузи, работни обеди, вечери и други. Залата, със своя конфорт е и предпочитано място за организирането на лични и семейни празници. Интересните и уникални дизайнерски решения позволяват много и различни решения при оформлението на залата, което може да задоволи и най-изтънчения вкус и да предложи на гостите най-доброто обслужване.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771