Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Мария Луиза, София

Почивка в София, България

Хотел Мария Луиза е изящна сграда, построена в началото на миналия век и обявена за паметник на културата. Разположен е в сърцето на София в непосредствена близост до значими бизнес,административни, търговски центрове и министерства. Хотелът предлага неповторима комбинация от високо качество, луксозно обслужване, спокойствие и уют.

Местоположение на Хотел Мария Луиза :

Идеалното му местоположение го превръща в предпочитано място за бизнес туристи. Аерогарата е на 10 км, а Централна Гара е само на 1 км.Централната Метростанция “Сердика” е на 150 м и разстоянието до НДК е 1 км.

Настаняване в Хотел Мария Луиза :

На разположение на гостите са 5 апартамента и 15 стандартни и луксозни стаи с модерни бани, кабелна телевизия, аудио оборудване, директна телефонна връзка, високоскоростен Интернет и климатик с индивидуална настройка.

Удобства в Maria Louisa:

24 часова рецепция Рум сървиз от 7.30 до 24.00 часа Трансфер от/до Аерогара София Бизнес център: Компютър / Факс / Фотокопирни услуги Високоскоростен Интернет Организиране на туристически обиколки на София, Екскурзии и пътувания Рент–а–кар Билети за театър и концерт Обмяна на валута Доставка на свежи цветя Химическо чистене / Пране / Гладене

Хранене и развлечения в Maria Louisa:

Ресторант и Виенски салон

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771