Разпродажба на последни места за Великден и майски празници Испания, Португалия, Кипър 2016
Резервирай онлайн

(02) 940 11 04, 0885 706 771

 

Хотел Луксор, Бургас

Почивка в Бургас, България

Хотел "Луксор" представлява сграда на три етажа с оригинален вътрешен дизайн в стилистика на древен Египет. Хотелът предлага отлични условия за съчетаване на бизнес и почивка на едно място.

Местоположение на Хотел Луксор:

Тризвездният хотел "Луксор" е разположен в самия административен и културен център на гр. Бургас. Хотелът се намира близо до Ж.П. и Автогарата и само на 150 метра от централния плаж в град Бургас.

Настаняване в Хотел Луксор:

Хотел "Луксор" предлага настаняване в 27 двойни стаи и 9 студия.

Удобства в хотела:

Хотелът предлага също така и следните услуги: пране, гладене, химическо чистене, обработка на кредитни карти (Visa, Master Card, Visa Electron, DSK, Borica), банково обслужване, таксиметрови услуги, коли под наем, интернет достъп, електронна поща, принтиране, копиране, факс, услуги, изпращане на писма и картички, събуждане и рум сървиз.

Хранене и развлечения:

Заведения

На разположение на гостите е ресторанта на хотела, предлагащ оригинални италиански специалитети и възможност за организиране на празненства със семейството или с приятели, чудесно място за бизнес обяд или вечеря.

Хотелът разполага и с луксозен Лоби бар, работещ денонощно и предлагащ подбрани напитки, отлично обслужване и рум сървиз.

Спа и отмора в Хотел Луксор:

На разположение на гостите на хотела са парна баня, фитнес

Бизнес удобства в Хотел Луксор:

Хотел "Луксор" разполага с конферентната зала, подходяща за провеждане на конференции, презентации, семинари, фирмени събрания и други мероприятия. Kонферентната зала може да бъде наета почасово или целодневно. Залата разполага с 30-35 места и е оборудвана с екран и мултимедия.

Цени за хотелско настаняване:

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 04, 0885 706 771